ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στον Παναθηναϊκό ο Πατ Καλάθης

Στον Παναθηναϊκό ο Πατ Καλάθης
INTIME SPORTS

Πανηγυρική επιβεβαίωση του Sport24.gr που είχε αποκαλύψει από τις 20/7 ότι ο Πατ Καλάθης βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό, καθώς ο παίκτης υπέγραψε το συμβόλαιό του. Ποιος Αμερικανός που ήθελε ο Ολυμπιακός, ετοιμάζεται να φορέσει τα "πράσινα"

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι "πράσινοι" όχι μόνο έχουν έρθει σε συμφωνία με τον πάουερ φόργουορντ του Κολοσσού, Πατ Καλάθη, αλλά ότι δεσμεύονται πλέον και με συμβόλαιο! Μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ.

Επιβεβαιώνεται έτσι το ρεπορτάζ του Sport24.gr και του Κώστα Σωτηρίου με το οποίο σας είχε ενημερώσει από τις 20 Ιουλίου ότι ο Πατ Καλάθης βρισκόταν κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού φέρονται να έχουν αποσπάσει το "ναι" του Ελληνοαμερικανού παίκτη, αδερφού του Νικ Καλάθη και έτσι οι "πράσινοι" θα ενισχυθούν σημαντικά κοντά στο καλάθι, μετά την απώλεια του Αντώνη Φώτση που επέλεξε την Αρμάνι Μιλάνο.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και υπέγραψαν για 1+1 χρόνια, με την οψιόν ανανέωσης για την δεύτερη χρονιά να ανήκει στον Παναθηναϊκό.

Το γεγονός ότι ο αδερφός του Πατ Καλάθη, Νικ αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στους "πράσινους" έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του πρώτου που αφήνει τη Ρόδο για να μετακομίσει στην Αθήνα.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης εξακολουθεί να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού και είναι δεδομένη η επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και μην ξεχνάμε εν ενεργεία πρωταθλήτρια.

Τζέιμς Γουάιτ ο επόμενος

Στην τελική ευθεία θα μπει μέσα στις επόμενες ώρες η υπόθεση της απόκτησης του Τζέιμς Γουάιτ ο οποίος είχε προταθεί πρόσφατα και στον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός γκαρντ (παίζει και στο "3" με ευκολία) της Σάσαρι είναι έτοιμος να αποδεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού, αφήνοντας την Ιταλία για την Ελλάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Ιτούδης είχε επικοινωνία με τον παίκτη και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ανακηρύχθηκε δεύτερος καλύτερος παίκτης του ιταλικού πρωταθλήματος και πρώτος σκόρερ με 20 πόντους κατά μέσο όρο. Τη σεζόν 2009-10 αγωνίστηκε στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης ενώ το 2006 φόρεσε τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, κάτι που σημαίνει πως έχει εμπειρία από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στο ΝΒΑ αγωνίστηκε με τη φανέλα των Σαν Αντόνιο Σπερς (2006-2007), αλλά και των Χιούστον Ρόκετς (2009).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ