ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Βόβορας επιστρέφει στον Παναθηναϊκό από το ΑΠΟΕΛ

Θετική απάντηση στον Παναθηναϊκό για να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας έδωσε ο νυν προπονητής της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Βόβορας και θα ενταχθεί στο επιτελείο του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Βόβορας, όπως σας είχαμε ενημερώσει στο Sport24.gr , έδωσε θετική απάντηση στον Παναθηναϊκό, ώστε να επιστρέψει στο τεχνικό τιμ των πρασίνων, στο οποίο μετείχε και στο παρελθόν υπό την καθοδήγηση του κόουτς Αργύρη Πεδουλάκη.

Όμως, από την στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στους τελικούς του πρωταθλήματος στην Κύπρο και ο Γιώργος Βόβορας έχει πιθανότητες να στεφθεί πρωταθλητής ζήτησε μια μικρή παράταση στην συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό μέχρι να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην Κύπρο.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δέχθηκε με ικανοποίηση την απόφαση αυτή και ο Έλληνας προπονητής του ΑΠΟΕΛ με το που ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του θα επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας του Παναθηναϊκού, όντας στο πλευρό του κόουτς Αργύρη Πεδουλάκη.

Υπενθυμίζεται, πως από το "τριφύλλι" αποχωρούν όλοι οι βοηθοί που υπήρχαν επί των ημερών του Σάσα Τζόρτζεβιτς, με τους Μίλαν Μίνιτς και Γκόραν Μπιέντοφ να αποτελούν επίσης παρελθόν. Όχι όμως κι ο Νίκος Παππάς, που αποτελεί μέλος της ομάδας εδώ και τρία χρόνια. Δίπλα στον Αργύρη Πεδουλάκη θα βρίσκονται τόσο ο Κώστας Τσαρτσαρής, όσο και ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ