ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στον Παναθηναϊκό ο Λούκας Λεκαβίτσιους

Στον Παναθηναϊκό ο Λούκας Λεκαβίτσιους

Παίκτης του Παναθηναϊκού έγινε ο Λούκας Λεκαβίτσιους, σύμφωνα με tweet της Ζάλγκιρις Κάουνας! Δείτε ποιος είναι ο Λιθουανός πλέι μέικερ.

Να και μια είδηση που δεν περίμενε και δεν γνώριζε κανείς! Σύμφωνα με tweet που έκανε η Ζάλγκιρις και επιβεβαιώνεται από τους "πράσινους", ο Λούκας Λεκαβίτσιους αποχαιρέτησε το Κάουνας για να φορέσει τη φανέλα του Εξάστερου που πλήρωσε ένα ποσό που αγγίζει τις 100.000 ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Τη σεζόν 2016-17 και σε 30 αγώνες της EuroLeague o 23χρονος ύψους 1μ.80 πλέι μέικερ είχε 8.5 πόντους με 51% στα δίποντα, 34% στα τρίποντα και 76% στις βολές, μαζί με 1.9 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ ανά 18.1 λεπτά συμμετοχής.

Πρόκειται για βραχύσωμο γκαρντ που "ανακατεύει" το παιχνίδι, έχει τρομερό πείσμα, παίζει καλή άμυνα και δεν έχει αγωνιστεί ποτε εκτός Λιθουανίας, καθώς ξεκίνησε από τη Ζάλγκιρις και έμεινε εκεί μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ο Λεκαβίτσιους είχε τον ρόλο του τρίτου γκαρντ, πίσω από τους Κέβιν Πάνγκος - Λίο Βέστερμαν, ενώ στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό είχε 12 πόντους (3/7 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 2 ριμπάουντ σε 20 λεπτά). Στο ΟΑΚΑ είχε μείνει άποντος σε 12 λεπτά.

Την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του την έκανε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπάμπεργκ, όταν σκόραρε 29 πόντους με 6/7 δίποντα, 5/5 τρίποντα και 2/2 βολές σε κάτι λιγότερο από 22 λεπτά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ