ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Stoiximan και Παναθηναϊκός ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Stoiximan και Παναθηναϊκός ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό
STOLISVAGGELIS

Σύσσωμη η ομάδα του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου, όπου έπαιξε μπάσκετ με τους νεαρούς τρόφιμους χάρη στη... βοήθεια της Stoiximan!

Η επίσκεψη του Παναθηναϊκού στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου απέδειξε πως το μπάσκετ είναι παντού , δίχως διακρίσεις. Οι "πράσινοι" έδωσαν χαμόγελο στους νεαρούς τρόφιμους του Καταστήματος. Πέρα από αυτό όμως δεν έχασαν την ευκαιρία να παίξουν μαζί τους... μονό και να τους ανταγωνιστούν στα σουτ. Πως έγινε αυτό; Με την κατάλληλη βοήθεια της Stoiximan , αφού ο μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενίσχυσε τη δράση, προσφέροντας δύο επαγγελματικές μπασκέτες.

Με αυτόν τον τρόπο, έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς κρατούμενους να χαίρονται από εδώ και στο εξής καθημερινά το παιχνίδι. H Stoiximan , στο πλαίσιο των δράσεων της εταιρικής της υπευθυνότητας, συνεργεί και συμμετέχει σε δράσεις που έχουν ως άξονα το παιδί και την οικογένεια, συμβάλλοντας σε προσπάθειες και πρωτοβουλίες που χρήζουν υποστήριξης.

Stoiximan και Παναθηναϊκός ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό
STOLISVAGGELIS

Stoiximan , χαρακτηριστικά δήλωσε: " Είμαστε περήφανοι, που μετέχουμε σε δράσεις μέσα από τις οποίες μπορούμε να προσφέρουμε απλόχερα χαρά. Και νιώθουμε πάντα τιμή να συμβάλλουμε σε τέτοιες ενέργειες, που εξετάζουν τις ανάγκες των παιδιών ως προτεραιότητα. Η Stoiximan, μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αναπτύσσει στο πλαίσιο της εταιρικής της υπευθυνότητας, δράσεις κοινές που συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση. Τα τελευταία 2 χρόνια, η Stoiximan εφαρμόζει στη βάση της στρατηγικής ανάπτυξής της, ένα πλάνο κοινωνικά υπεύθυνων ενεργειών, λειτουργώντας προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας. Το δώρο μας σε αυτά τα παιδιά μεταφράζει το όραμα και τη φιλοσοφία μας, πως μέσα από το παιχνίδι , μόνο καλό μπορεί να συμβεί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ