ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Stoiximan.gr MVP (πάλι) ο Μπουρούσης

Stoiximan.gr MVP (πάλι) ο Μπουρούσης

Ο Γιάννης Μπουρούσης αναδείχθηκε για τρίτη φορά φέτος Stoiximan.gr MVP της αγωνιστικής, αφού ήταν ο παίκτης που οδήγησε τον Παναθηναϊκό Superfoods στην εκτός έδρας νίκη επί του Προμηθέα Πατρών.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods πέρασε δίχως απώλειες από την έδρα του Προμηθέα Πατρών , κι αυτό είναι κάτι που οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Γιάννη Μπουρούση. Ο 33χρονος σέντερ έκανε τη διαφορά για το "τριφύλλι" στην αχαϊκή πρωτεύουσα, αφού είχε 20 πόντους με 7/10 βολές, 5/8 δίποντα και 1/4 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 9 κερδισμένα φάουλ σε 37'07'' συμμετοχής.

Ο πρωταγωνιστής της νίκης των "πρασίνων" αναδείχθηκε μάλιστα Stoiximan.gr MVP της 14ης αγωνιστικής, κάτι που κατάφερε για τρίτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο ίδιος πάντως δεν έμεινε στην προσωπική του διάκριση, αφού " σημασία έχει ότι νίκησε η ομάδα. Είμαστε μια ομάδα με πολλές δυνατότητες, αν έχουμε την υγειά μας όλα καλά θα πάνε".

Για το γεγονός πως αναδείχθηκε για τρίτη φορά φέτος Stoiximan.gr MVP κι αν αυτή είναι η... καλύτερη, εξήγησε ότι " δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι και να λέω πολλά λόγια σχετικά με το τι σημαίνει για μένα η προσωπική απόδοση σε ένα ματς. Σημασία έχει ότι κέρδισε η ομάδα. Ήταν μια νίκη και τίποτα περισσότερο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος".

- Μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ήρθε η ήττα από την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη και η δύσκολη νίκη στην Πάτρα επί του Προμηθέα. Πως θα σταθεροποιήσει ο Παναθηναϊκός Superfoods την απόδοση του;

" Είμαστε μια νέα ομάδα, οπότε η σταθερότητα μπορεί να προκύψει μόνο μέσα από την προπόνηση και τη σκληρή δουλειά".

- Ακολουθεί μια εβδομάδα με τρεις δύσκολους αγώνες: Αρχικά αύριο με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, στην συνέχεια την Πέμπτη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και την ερχόμενη Δευτέρα (30/1) το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την Stoiximan.gr Basket League. Είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός Superfoods γι' αυτή την διαβολοεβδομάδα;

" Είναι όντως μια ακόμη δύσκολη εβδομάδα. Το σημαντικότερο είναι να είμαστε καλά. Είμαστε μια ομάδα με πολλές δυνατότητες, αν έχουμε την υγειά μας όλα καλά θα πάνε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ