ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού ο κόσμος του!

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού ο κόσμος του!
INTIME SPORTS

Περίπου 250 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν απόψε στο ΟΑΚΑ για να εκφράσουν τη στήριξή τους στον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τους παίκτες του πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με την Καρσίγιακα στη Σμύρνη (27/11, 19:45)!

Ο Παναθηναϊκός έχει ρεκόρ 2-4 στον Γ' όμιλο της Euroleague και έτσι η προσεχής αναμέτρηση με την Καρσίγιακα στη Σμύρνη (27/11, 19:45) αποκτά χαρακτήρα πρόωρου "τελικού" για τους "πράσινους" του Σάσα Τζόρτζεβιτς ώστε να αποφύγουν τις περιπέτειες σε ό,τι αφορά την πρόκριση στο TOP-16!

Το "τριφύλλι" δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες μετά τα πρώτα αποτελέσματα στο γκρουπ και ενώ ακολουθούν οι αγώνες με την Καρσίγιακα (εκτός), την Μπαρτσελόνα (εντός), τη Ζιελόνα Γκόρα (εντός) και τη Ζαλγκίρις (εκτός).

Σήμερα, λοιπόν, οι φίλοι του Παναθηναϊκού απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι βρίσκονται στο πλευρό τους ομάδας τους, αφού περισσότεροι από 250 οπαδοί βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να ντοπάρουν ψυχολογικά τον "Σάλε" και τους παίκτες του!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Όγκνιεν Κούζμιτς ξεπέρασε το αιμάτωμα στην κνήμη κι έτσι ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί πλήρης απέναντι στην Καρσίγιακα που, παρεμπιμπτόντως, έχει επίσης ρεκόρ 2-4 στον Γ' όμιλο και παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την πρόκριση στο TOP-16.

Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι για την Σμύρνη, μέσω Κωνσταντινούπολης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ