ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο "περίμενε" για Καλάθη ο Παναθηναϊκός

Στο "περίμενε" για Καλάθη ο Παναθηναϊκός

Η περίπτωση του Νικ Καλάθη αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα (θετικά ή αρνητικά) για τον Παναθηναϊκό. Αυξάνονται λεπτό με το λεπτό οι πιθανότητες επιστροφής του στο ΟΑΚΑ, για να φορέσει τα πράσινα. Ακολουθούν οι σέντερ.

Το όνομα του Νικ Καλάθη είναι αυτό που απασχολεί όσο τίποτε άλλο τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες. Λογικό κι επόμενο, μιας και ο ομογενής γκαρντ μοιάζει να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ.

Οι "πράσινοι" έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον παίκτη, ο οποίος θέλει να περιμένει λίγο ακόμη μήπως βρει κάτι αξιόλογο στο ΝΒΑ. Στην παρούσα φάση πάντως μοιάζει κάτι παραπάνω από δύσκολο να βρει πρόταση που θα τον ικανοποιεί. Τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά. Γιατί είναι σαφές πως το ποσό (1.147.276 δολάρια) που του προσφέρουν οι Μέμφις Γκρίζλις δεν τον ικανοποιεί. Όπερ και σημαίνει πως αν δεν προκύψει στο... παρά πέντε μία (πολύ) καλύτερη πρόταση, τότε θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα.

Από εκεί και πέρα, η προσοχή θα στραφεί στα της θέσης "5". Τα ονόματα των Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Νίκολα Μιλουτίνοφ δεσπόζουν στην κορυφή της λίστας του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος θέλει να δει αμφοτέρους στα πράσινα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το κατά πόσο θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία του θα κριθεί από την απόφαση των παικτών, αφού το εμπόδιο της Παρτιζάν (στην περίπτωση του δεύτερου) δεν μοιάζει ικανό να δημιουργήσει προβλήματα.

Μέσα σε όλα, αύριο (15/7) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την επόμενη χρονιά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ