ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο PAO SHOP για ένα... Χαμόγελο

Στο PAO SHOP για ένα... Χαμόγελο

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με το Stoiximan και το "Χαμόγελο του Παιδιού" κάνουν προσπάθεια προκειμένου να δώσουν την αφορμή για πολλά περισσότερα παιδικά χαμόγελα.

Η συνεργασία του Παναθηναϊκού με το Stoiximan δεν αφορά μόνο το χορηγικό κομμάτι και τη φανέλα των "πρασίνων". Αυτή η λογική έχει ξεπεραστεί εδώ και καιρό, αφού μιλάμε για τάση κοινή πορείας σε πολλούς τομείς, με την ενίσχυση του κοινωνικού ιστού να αποτελεί προτεραιότητα. Αμφότερες οι δύο πλευρές κατέστησαν άλλωστε πως προτεραιότητά τους αποτελεί η βοήθεια σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ή φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Γι αυτό, από χθες (4/12) το PAO SHOP προσφέρει μέρος των εσόδων από την πώληση των προϊόντων της ομάδας στο "Χαμόγελο του Παιδιού". Όσοι φίλοι του "τριφυλλιού" προμηθεύονται τα προϊόντα της αγαπημένης τους ομάδας θα ενισχύσουν, έτσι, το "Χαμόγελο του Παιδιού", σε μία δράση στην οποία συμμετέχουν από κοινού η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και το Stoiximan .

Πέραν αυτού βέβαια, το επόμενο Σάββατο (12/12, 12:00) στο PAO SHOP που βρίσκεται στο "Παύλος Γιαννακόπουλος" θα πραγματοποιηθεί μεγάλη γιορτινή εκδήλωση, στην οποία οι "πράσινοι" φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά μια ξεχωριστή εμπειρία, όσο και να βάλουν το δικό τους οβολό στην όλη προσπάθεια.

Στο PAO SHOP για ένα... Χαμόγελο
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ