ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Στο Νο35 του Draft ο Παπαγιάννης"

"Στο Νο35 του Draft ο Παπαγιάννης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δύο ημέρες πριν το Draft του ΝΒΑ, το όνομα του Γιώργου Παπαγιάννη αρχίζει να "ακούγεται" όλο και πιο έντονα. Οι τελευταίες ενδείξεις τον φέρνουν μάλιστα στο Νο35 του Draft!

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αποτελεί τον μοναδικό (ίσως) λόγο για... ξενύχτι τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/6), για το Draft του ΝΒΑ. Ο 19χρονος σέντερ, ο οποίος αποφάσισε να μην αποσύρει τη συμμετοχή του, βρίσκεται μεταξύ αυτών που θα διεκδικήσουν μία θέση στο ΝΒΑ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, ποντάροντας πολλά στην πληθωρική του παρουσία και το γεγονός ότι ξεχώρισε στα mini camps που έγιναν στις ΗΠΑ τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού φιλοδοξεί να βρεθεί στις αρχές του β' γύρου του Draft, με το Draft Express (ιστοσελίδα που ειδικεύεται στη διαδικασία) να τον τοποθετεί αυτή τη στιγμή στο Νο35, θέση στην οποία επιλέγουν οι Μπόστον Σέλτικς. Οι "Κέλτες" έχουν το δικαίωμα να διαλέξουν οκτώ παίκτες φέτος (Νο3, Νο16, Νο23, Νο31, Νο35, Νο45, Νο51 και Νο58), όπερ και σημαίνει πως έχουν... παραπάνω πιθανότητες να τον προτιμήσουν, την ώρα που δείχνουν αρκετό ενδιαφέρον για παίκτες προερχόμενους από την Ευρώπη.

Όπως αναφέρεται στο mock draft που έχει δημιουργηθεί, ο διεθνής σέντερ θα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του β' γύρου, μετά από παίκτες όπως ο Γκερσόν Γιαμπουσελέ (Νο31, Μπόστον Σέλτικς), ο Πολ Ζίπσερ (Νο32, Λος Άντζελες Λέικερς), ο Τάιλερ Ούλις (Νο33, Λος Άντζελες Κλίπερς), κι ο Ζου Κι (Νο34, Φοίνιξ Σανς). Αυτά βέβαια μπορούν να αλλάξουν πολύ εύκολα, από τη στιγμή που μια αλλαγή στις προτιμήσεις των ομάδων, μπορεί να φέρει αλυσιδωτές ανακατατάξεις.

Πέραν αυτών βέβαια, οφείλουμε να επισημάνουμε πως η επιλογή του από κάποια ομάδα του ΝΒΑ στο Draft δεν σημαίνει αυτόματα την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό. Εφόσον ακούσει το όνομά του, θα υπάρξουν επαφές με την ομάδα που θα έχει αποκτήσει τα δικαιώματά του στις ΗΠΑ, για να αποφασιστεί εν συνεχεία ο δρόμος που θα πάρει. Είτε αυτός της επιστροφής στο "τριφύλλι" για να ωριμάσει και να πάρει περισσότερες ευκαιρίες, είτε αυτό της παραμονής στις ΗΠΑ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ