ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Κίνα για μία εβδομάδα ο Παναθηναϊκός

Στην Κίνα για μία εβδομάδα ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι θα βρεθεί στην Κίνα το διάστημα 11-17 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται από την ΚΑΕ για εμπορική ανάπτυξη στην ευρύτερη αγορά της χώρας, ενώ θα δώσει κατά την παραμονή του ένα τουλάχιστον φιλικό παιχνίδι

Στην Κίνα για μία εβδομάδα θα βρεθεί σύσσωμος ο Παναθηναϊκός, όπως γνωστοποίησε η ΚΑΕ με επίσημη ανακοίνωσή της.

Οι "πράσινοι" θα δώσουν τουλάχιστον έναν φιλικό αγώνα και θα προσπαθήσουν να προωθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ, κάνοντας άνοιγμα σε μία μεγάλη αγορά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: " Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι το διάστημα 11 – 17 Σεπτεμβρίου 2013, θα πραγματοποιήσει ταξίδι στην Κίνα στα πλαίσια της στρατηγικής της προσπάθειας για εμπορική ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή. Το ταξίδι θα περιλαμβάνει τουλάχιστον έναν φιλικό αγώνα με τους FOSHAN LONG LIONS της CBA (Chinese Basketball Association), συνεντεύξεις τύπου, καθώς και πολλές άλλες προωθητικές εκδηλώσεις στις πόλεις που θα περιοδεύσει η ομάδα. Οι πόλεις αυτές είναι η Guangzhu, η Foshan και το Πεκίνο.

Σκοπός της περιοδείας είναι η περαιτέρω αναγνώριση του brand name της ομάδας από το κοινό της Κίνας, η δημιουργία στενότερων σχέσεων της ομάδας με την αγορά της πολυπληθέστερης χώρας του κόσμου, αλλά και η προώθηση του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που θα συμμετάσχει σε φιλικό αγώνα σε κινεζικό έδαφος με αντίπαλο ομάδα της εθνικής κατηγορίας της Κίνας. Σίγουρα πρόκειται για μία πρωτοποριακή κίνηση που δείχνει το σωστό δρόμο ανάπτυξης και εξωστρέφειας μιας αθλητικής επιχείρησης. Είναι δεδομένο ότι τον δρόμο αυτό θα ακολουθήσουν και άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Η προετοιμασία και υλοποίηση του ταξιδιού ήταν ιδιαίτερα επίπονες, όμως θεωρούμε ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει. Οι λεπτομέρειες της περιοδείας θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ