ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Εφές ο Ομπράντοβιτς, στην ΤΣΣΚΑ ο Μεσίνα;

Στην Εφές ο Ομπράντοβιτς, στην ΤΣΣΚΑ ο Μεσίνα;

Η Εφές Πίλσεν θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς σύμφωνα με την Marca. Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στέλνουν οι Ισπανοί τον Ετόρε Μεσίνα.

Σήμερα όπως όλα δείχνουν θα γίνει γνωστό εάν τελικά ο "Ζοτς" συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ή εάν "πράσινοι" αρχίζουν την αναζήτηση προπονητή έπειτα από 13 χρόνια.

Η Marca με δημοσίευμα της στέλνει τον Σέρβο κόουτς στην Τουρκία για λογαριασμό της Εφές Πίλσεν.

Το γεγονός ότι η ανανέωση της συνεργασίας, που τα προηγούμενα χρόνια ήταν διαδικαστικό θέμα, πλέον έχει γίνει σίριαλ ημερών, προβληματίζει.

Ο Ομπράντοβιτς τονίζει πως η διάσταση απόψεων δεν αφορά το οικονομικό σκέλος. Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι φέρονται αποφασισμένοι να του παραχωρήσουν εν λευκώ την τεχνική και όχι μόνο καθοδήγηση τους.

Εν τω μεταξύ, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία επίσης φαντάζει ως πιθανός προορισμός του Σέρβου προπονητή σε περίπτωση που δεν τα βρει με τους "πράσινους", σύμφωνα με την Μarca καταλήγει στον Ετόρε Μεσίνα.

Ο Ιταλός αναμένεται να εγκαταλείψει τους Λ.Α. Λέικερς προκειμένου να επιστρέψει στην Ευρώπη έχοντας έρθει σε συμφωνία με τους Ρώσους.

Μένει να αποδειχθεί στην πράξη εάν θα επαληθευτούν αυτά τα σενάρια, καθώς στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές σημειώθηκαν ανατροπές την τελευταία στιγμή.

Κι όλα αυτά ενώ αναμένεται την Τρίτη η απάντηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ