ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα Παναθηναϊκός και Ιβάνοβιτς

Στην Αθήνα Παναθηναϊκός και Ιβάνοβιτς

Οι "πράσινοι" αύριο (3/9) μετά την πρωινή τους προπόνηση αναμένεται να επιστρέψουν στην Αθήνα. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και η άφιξη του προπονητή του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει αύριο (3/9) το στάδιο της προετοιμασίας του στο Καρπενήσι και επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για τη συνέχεια.

Η ΚΑΕ ενημερώνει πως ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς πως την ίδια μέρα στην Αθήνα θα βρεθεί και ο κόουτς της ομάδας, Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Η μόνη άφιξη που εκκρεμεί είναι αυτή του Τζέιμς Γκίστ, ο οποίος απουσιάζει για προσωπικούς λόγους.

Τι έγινε στην σημερινή (2/9) προπόνηση:

"Με μία ακόμη προπόνηση ολοκληρώνεται αύριο (3/9) το πρωί η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Καρπενήσι, αφού μετά το τέλος της η αποστολή της ομάδας θα επιστρέψει στην Αθήνα για να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά. Οι "πράσινοι" προπονήθηκαν σήμερα δύο φορές (πρωί-απόγευμα) με το όνομα του Γιώργου Διαμαντάκου να προστίθεται στο απουσιολόγιο του τεχνικού επιτελείου. Ο νεαρός σέντερ του "τριφυλλιού" αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πέλμα και γι' αυτό το λόγο γύρισε στην Αθήνα και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία ήταν "καθαρή". Το πέλμα του έχει επιβαρυνθεί από τις δυνατές προπονήσεις και έτσι ακολουθεί θεραπευτική αγωγή με αντιφλεγμονώδη προκειμένου από την Παρασκευή (5/9) να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος αναμένεται αύριο (3/9) στην ελληνική πρωτεύουσα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ