ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα τα αδέλφια Καλάθη

Στην Αθήνα τα αδέλφια Καλάθη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά τους Μάικ Τζέιμς και Τζέιμς Φελντέιν ήταν σειρά του Νικ και του Πατ Καλάθη να προσγειωθούν στο "Ελ Βενιζέλος" προκειμένου να είναι έτοιμοι για την πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού (pics)

Έπειτα από τέσσερα χρόνια ο Νικ και ο Πατ Καλάθης θα είναι και πάλι συμπαίκτες φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods. Τα δύο αδέλφια που θα βρίσκονται κανονικά στην αυριανή (16/8) πρώτη συγκέντρωση των "πράσινων" έφτασαν σήμερα στην Ελλάδα κι έτσι θα είναι κανονικότατα στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη στην έναρξη της προετοιμασίας.

" Είναι τεράστια ευκαιρία για μένα που επιστρέφω σε μία τόσο σπουδαία ομάδα και είναι εξαιρετικό που θα είμαι και πάλι συμπαίκτης με τον αδερφό μου. Αγαπώ την Αθήνα, είχα τέσσερα χρόνια να έρθω, μου είχε λείψει και είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα της επιστροφής", δήλωσε ο Πατ, ο οποίος δεν βλέπει την ώρα να ξαναπαίξει στο ΟΑΚΑ ενώπιον των φίλων της ομάδας: " Έβλεπα πολλά βίντεο από το ΟΑΚΑ και τους οπαδούς της ομάδας πριν από μερικές ημέρες για να θυμηθώ αυτά που είχα ζήσει εδώ την προηγούμενη φορά και να μπω στους ρυθμούς του ελληνικού μπάσκετ, της ομάδας μου και του κόσμου της! Περιμένω πώς και πώς για να το ζήσω! Θα είναι μία εκπληκτική εμπειρία".

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στους στόχους του "τριφυλλιού" την καινούρια σεζόν: " Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει φέρει πολλούς ταλαντούχους παίκτες, παρέμειναν κάποιοι ταλαντούχοι αθλητές και αυτό είναι καλό για την ομάδα, γιατί ανεβάζει το επίπεδό της και τον πήχη της. Δεν υπάρχει ταβάνι για την ομάδα. Έχουμε την ευκαιρία αν παίξουμε αυτό που μπορούμε θα είμαστε οι καλύτεροι!".

Από την πλευρά του, ο Νικ Καλάθης τόνισε σχετικά με την έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού Superfoods, αλλά και την επιστροφή του αδερφού του στην ομάδα: " Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Αθήνα ώστε να ξεκινήσω τη σκληρή δουλειά με την ομάδα εν όψει της καινούριας αγωνιστικής περιόδου. Η χαρά μου είναι ακόμη μεγαλύτερη που ήρθα εδώ μαζί με τον αδερφό μου, ο οποίος επέστρεψε στον Παναθηναϊκό Superfoods μετά από χρόνια. Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα και για τους δυο μας".

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη τους

Στην Αθήνα τα αδέλφια Καλάθη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
Στην Αθήνα τα αδέλφια Καλάθη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
Στην Αθήνα τα αδέλφια Καλάθη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
Στην Αθήνα τα αδέλφια Καλάθη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ