ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα ο Παπαγιάννης: "Ήθελα να γυρίσω στον Παναθηναϊκό"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, κι αμέσως αναφέρθηκε στο γεγονός πως θα ξαναφορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι μετά από δύο χρόνια.

Έστω κι αν προσγειώθηκε στην Αθήνα με καθυστέρηση περίπου έξι ωρών (αρχικά έχασε την πτήση του από το Σαν Χοσέ, κι εν συνεχεία είχε μισή ώρα καθυστέρηση στο Μόναχο), ο Γιώργος Παπαγιάννης παρουσιάστηκε ευδιάθετος στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Ο 21χρονος σέντερ "προσγειώθηκε" στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, μετά από μια διετία στο ΝΒΑ. Έχοντας ήδη συμφωνήσει για πενταετές συμβόλαιο (3+1+1), είναι έτοιμος να ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα, κάτι που τόνισε κι ο ίδιος στις πρώτες δηλώσεις που έκανε από το αεροδρόμιο, λίγα λεπτά μετά την άφιξή του.

" Ήταν δύο χρόνια που πήρα εμπειρίες από το ΝΒΑ, πήρα κάποια μαθήματα, που μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για μένα. Μέσα από αυτό έμαθα. Έχω συναίσθημα χαράς, αυτό είναι σαφές. Μίλησα αμέσως με τους ατζέντηδές μου και εξήγησα ότι θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό. Εδώ είναι η οικογένειά μου. Η τελευταία εβδομάδα ήταν λίγο κρίσιμη, τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελα στο Las Vegas. Τότε άρχισα να σκέφτομαι κάποιες άλλες επιλογές, εγώ ήθελα να γυρίσω εδώ", δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Παπαγιάννης κατά την άφιξή του στην Αθήνα για να προσθέσει πως " είναι τεράστιο επίτευγμα για την ομάδα να έχει τόσους πολλούς Έλληνες, όλοι θα βοηθήσουμε να πάμε ψηλά".

Αναφορικά με την ενθουσιώδη υποδοχή που είχε η είδηση της επιστροφής του από τους φίλους του Παναθηναϊκού, ανέφερε πως " ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέρει πόσο τον αγαπώ. Από την πρώτη στιγμή που πήγα στο ΝΒΑ, όποτε είχα μια κακή στιγμή, μου έστελναν ένα μήνυμα και με βοηθούσαν. Μπορεί να μην πρόλαβα να απαντήσω σε όλους, αλλά όλοι ξέρουν πόσο τους αγαπάω".

Για το γεγονός πως υπήρχαν αρκετές καθυστερήσεις στην πτήση του, για να επιστρέψει εν τέλει στην Ελλάδα, απάντησε χαμογελώντας πως " είχα μια ταλαιπωρία σήμερα με το ταξίδι, αλλά όπως λένε, το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Έτσι έγινε και σήμερα".

Σε ό,τι αφορά στην περιπέτειά του στο ΝΒΑ, τόνισε πως " κοίταξα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, μπορεί να μην ήμουν έτοιμος όταν πήγα. Από εκεί και πέρα, όλα ήταν μαθήματα που θα χρησιμοποιήσω στο μέλλον μου. Όταν έφυγα ήμουν 18 χρονών, μεγάλωσα σωματικά, άλλαξα τις συνήθειές μου. Όλα αυτά ήταν μια προσαρμογή για τα επόμενα χρόνια", ενώ κατέληξε αναφορικά με τους στόχους που θέτει κατά την επάνοδό του στο ρόστερ του Παναθηναϊκού:

" Ο Νικ (Καλάθης) που είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας, έμεινε. Ο Τζέιμς (Γκιστ) συνεχίζει. Δύο πολύ σημαντικά κομμάτια της ομάδας. Ελπίζω να πάρουμε και τους τρεις τίτλους".

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ