ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα ο Γκιστ, ακολουθούν και οι υπόλοιποι

Στην Αθήνα ο Γκιστ, ακολουθούν και οι υπόλοιποι

Ο Τζέιμς Γκιστ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, με τους υπόλοιπους ξένους να αναμένονται κι αυτοί μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο Τζέιμς Γκιστ έκανε την αρχή στον Παναθηναίκό και βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για την προετοιασία της ομάδας, με τους υπόλοιπους Αμερικανούς της ομάδας, συν τον ομογενή Ζακ Όγκαστ, να αναμένονται στην χώρα μέχρι στις 21 Αυγούστου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της "πράσινης" ΚΑΕ: "Στην Αθηνα βρίσκεται από σήμερα (16/8) το μεσημέρι ο Τζέιμς Γκιστ, που έγινε ο πρώτος αθλητής του Παναθηναϊκού Superfoods που αφίχθη από τις ΗΠΑ εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας των "πράσινων".
Αύριο, Πέμπτη 17/8, πρόκειται να φτάσουν στην ελληνική πρωτεύουσα ακόμη τέσσερις παίκτες, ο Μάρκους Ντένμον στις 10.30, ο Ζακ Όγκαστ στις 13.30, ο Ματ Λοτζέσκι στις 14.45 και ο Κένι Γκάμπριελ στις 17.10.
Οι Κέι Σι Ρίβερς και Κρις Σίνγκλετον αναμένονται στην Αθήνα μέχρι τις 21/8 και ως τότε θα έχουν ολοκληρωθεί οι ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ