ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα για αποκατάσταση ο Λεκαβίτσιους

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τη Δευτέρα (28/8) θα βρίσκεται στην Αθήνα ο Λούκας Λεκαβίτσιους, για μόνιμη εγκατάσταση. Θα αποχαιρετήσει την αποστολή της Λιθουανίας και θα ταξιδέψει στην Ελλάδα, για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης του τραυματισμού του.

Από την στιγμή που τραυματίστηκε στο πόδι (στο φιλικό με την Ισλανδία), ο Λούκας Λεκαβίτσιους θα απουσιάσει από το EuroBasket. Ο 24χρονος πλεϊμέικερ ήταν ο μεγάλος άτυχος της Λιθουανίας φέτος, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τη μεγάλη διοργάνωση, αλλά και από την εκκίνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δεδομένου λοιπόν πως δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή της "Λιέτουβα" για το EuroBasket, θα φτάσει στην Ελλάδα άμεσα, για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασής του στα μέρη μας. Η άφιξή του στην Αθήνα είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (28/8), για να εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού Superfoods και να πιάσει δουλειά προκειμένου να είναι έτοιμος σε -μάξιμουμ- δύο μήνες για να φορέσει την πράσινη φανέλα και να ενισχύσει τις προσπάθειες των νέων συμπαικτών του.

Σε ό,τι αφορά στους παρόντες, το πρόγραμμα της ημέρας (25/5) περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, με τον Κρις Σίνγκλετον να είναι ο μοναδικός που απέχει. Ο 28χρονος φόργουορντ/σέντερ πήρε εξιτήριο την Παρασκευή (25/8) από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε λόγω αδιαθεσίας και τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ