ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στη Βενέτσια για δύο χρόνια ο Μπράμος

Στη Βενέτσια για δύο χρόνια ο Μπράμος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάικ Μπράμος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Βενέτσια, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr υπέγραψε το διετές (1+1) συμβόλαιο συνεργασίας που του προσέφερε η ιταλική ομάδα.

Η επιστροφή του Μάικ Μπράμου στον Παναθηναϊκό ήταν εξ αρχής πάρα πολύ δύσκολη, αφού -όπως είχε επισημάνει από την πρώτη στιγμή το Sport24.gr- υπήρχαν σοβαροί προσωπικοί λόγοι που τον κρατούσαν μακριά από την Ελλάδα. Γι αυτόν τον λόγο άλλωστε οι "πράσινοι" είχαν ουσιαστικά εγκαταλείψει την περίπτωσή του εδώ και αρκετές ημέρες, στρέφοντας αλλού το ενδιαφέρον τους.

Πλέον όμως είναι οριστικό: ο ομογενής γκαρντ/φόργουορντ θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Βενέτσια, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr υπέγραψε το διετές (1+1) συμβόλαιο συνεργασίας που του προσέφερε η ιταλική ομάδα. Σημερινά (17/6) ιταλικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο "γάμος" των δύο πλευρών δεν ήταν μακριά, με την ευτυχή κατάληξη στις συζητήσεις των δύο πλευρών να έρχεται το πρωί.

Από την πρώτη στιγμή άλλωστε, η ομάδα του Κάρλο Ρεκαλκάτι είχε καταστήσει σαφές πως η ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μάικ Μπράμο ήταν ένα από τα πιο σημαντικά "κομμάτια" του μεταγραφικού σχεδιασμού. Κι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση, ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να χαμογελά μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Παρά την καλύτερη οικονομικά πρόταση που είχε στα χέρια του και το δέλεαρ της συμμετοχής στην Euroleague, ο 29χρονος παίκτης δεν ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα, προτιμώντας να παραμείνει στην Ιταλία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ