ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στάση αναμονής για τον γκαρντ στον Παναθηναϊκό

Στάση αναμονής για τον γκαρντ στον Παναθηναϊκό
STOLISVAGGELIS

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει προχωρήσει ουσιαστικά τις διαδικασίες για την απόκτηση ενός ακόμη γκαρντ. Στάση αναμονής τηρούν οι "πράσινοι". Ικανοποίηση για τη μείωση της ποινής του Τζέιμς Γκιστ.

Οι μέρες περνούν, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν έχει προχωρήσει ουσιαστικά τις διαδικασίες για τον τελευταίο παίκτη που πρόκειται να προσθέσει στο ρόστερ του. Ως γνωστόν, οι "πράσινοι" αναζητούν στην αγορά έναν παίκτη που να αγωνίζεται στην περιφέρεια (ως κόμπο γκαρντ), δίχως όμως να έχει ξεχωρίσει κάποια περίπτωση αισθητά σε σχέση με τις υπόλοιπες.

Κι αυτό γιατί ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και οι συνεργάτες του δεν θέλουν να προβούν σε βιαστικές κινήσεις. Ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Νίκο Παππά. Ο 25χρονος γκαρντ συνεχίζει την αποθεραπεία του, με στόχο να επιστρέψει στα παρκέ στο τέλος του έτους. Κι εδώ πάντως δεν πρόκειται να υπάρχει βιασύνη, αφού είναι σαφές πως ο διεθνής παίκτης θα πρέπει να είναι 100% και να νιώθει καλά, πριν τεθεί στη διάθεση του "Σάλε".

Ο Γκιστ αλλάζει τον Παναθηναϊκό

Από εκεί και πέρα, δεν θα ήταν άδικο να πούμε πως η μείωση της ποινής του Τζέιμς Γκιστ μοιάζει με... μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ καθορίζει εν πολλοίς το παιχνίδι των "πρασίνων" σε άμυνα και επίθεση, έχοντας σημαντική συνεισφορά στις δύο πλευρές του παρκέ. Από τη μία, μπορεί να καλύψει τις αμυντικές αδυναμίες του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, από την άλλη δεν θα βάλει από νωρίς σε πίεση (όσον αφορά τον χρόνο συμμετοχής) τον Αντώνη Φώτση, ως το μοναδικό "τεσάρι" της ομάδας.

Θυμίζουμε πως η επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού έχει οριστεί για την 5η Οκτωβρίου , πέντε ημέρες πριν το πρώτο τζάμπολ στη Basket League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ