ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στάση αναμονής για Καλάθη

Στάση αναμονής για Καλάθη
INTIME SPORTS

Το όνομα του Νικ Καλάθη παραμένει στην κορυφή των "θέλω" του Παναθηναϊκού. Ομοίως όμως είναι δύσκολο να επιστρέψει στην Ευρώπη όσο δέχεται προτάσεις από το ΝΒΑ.

Από τη στιγμή που "έκλεισε" το ανοιχτό μέτωπο του προπονητή στον Παναθηναϊκό, άρχισε να τίθεται σε εφαρμογή ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Οι "πράσινοι" καλούνται να "γεμίσουν" το ρόστερ τους, την ώρα που ο μοναδικός ξένος -ως γνωστόν- που θα συνεχίσει είναι ο Τζέιμς Γκιστ.

Αν μπορούσαμε να σταθούμε σε ένα όνομα όσον αφορά τα "θέλω", τότε θα μιλήσουμε για το προφανές: αυτό του Νικ Καλάθη. Ο 26χρονος πόιντ γκαρντ αποτελεί τον διακαή πόθο της διοίκησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία θέλει να του μεταβιβάσει ένα μεγάλο κομμάτι του βάρους που κουβαλάει ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Τόσο αγωνιστικά όσο και ηθικά -εντός της ομάδας. Γι αυτό άλλωστε οι επαφές με την πλευρά του είναι διαρκείς, με το "τριφύλλι" να του... υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία πόσο τον θέλει.

Για να αυξηθούν οι πιθανότητες για το deal όμως, θα πρέπει πρώτα να αποφασίσει να γυρίσει στην Ευρώπη. Κάτι που θα γίνει μόνο αν δεν βρει κάτι αξιόλογο στο ΝΒΑ. Εσχάτως όμως, κι ενώ από σήμερα (1/7) είναι τυπικά ελεύθερος (restricted free agent για τις ομάδες του "μαγικού κόσμου"), το δεδηλωμένο ενδιαφέρον των Ντάλας Μάβερικς να τον εντάξουν στο δυναμικό τους αλλάζει τα δεδομένα. Οι "Καουμπόηδες" έχουν ήδη εκδηλώσει την επιθυμία να τον κάνουν δικό τους, την ώρα που τον τελευταίο λόγο θα έχουν οι Μέμφις Γκρίζλις.

Το NBA Greece έγραψε νωρίτερα πως οι "Αρκούδες" τον έχουν "δεμένο" έναντι του ποσού των 1.147.276 δολαρίων , το οποίο μένει να δούμε αν θα αποδεχθεί. Ή θα κοιτάξει να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πρόδηλο είναι πάντως πως το πιο πιθανό είναι να έχουμε ένα νέο σίριαλ με πρωταγωνιστή τον ίδιο και σε ρόλο συμπρωταγωνιστή τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ