ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στάση αναμονής από τον Παναθηναϊκό για την απόφαση του Εφετείου Αθηνών

Στάση αναμονής από τον Παναθηναϊκό για την απόφαση του Εφετείου Αθηνών
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός δεν θέλησε να τοποθετηθεί με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός αναφορικά με την απόφαση του Εφετείου Αθηνών για την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης της ΕΕΑ.

Η διαμάχη με φόντο τη μετοχική σύνθεση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζεται, αφού το μεσημέρι της Δευτέρας (7/12) η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση , με την οποία ενημέρωνε πως το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών " έκανε δεκτή την παρέμβαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και απέρριψε ομόφωνα ως προδήλως αβάσιμη την αίτηση των Δ. Γιαννακόπουλου και Μ. Παπαδόπουλου για την αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α)".

Όπερ και σημαίνει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιστρέφει ως μεγαλομέτοχος των "πρασίνων". Μπορεί οι Πειραιώτες πάντως να ανακοίνωσαν το περιεχόμενο της απόφασης, στο "πράσινο στρατόπεδο" όμως, δεν έχουν πάρει κάτι επίσημο στα χέρια τους, ήτοι δεν έχει δημοσιευτεί η απόφαση. Από αυτό προκύπτει κι η απόφαση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να μην τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα, μέχρι να λάβει πλήρη γνώση της κατάστασης.

" Όταν δημοσιευτεί και λάβουμε γνώση, θα τοποθετηθούμε", ανέφεραν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, που ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να εκδώσουν ανακοίνωση -μέχρι νεωτέρας- για το θέμα.

Θυμίζουμε πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε προσφύγει στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών με στόχο την προσωρινή αναστολή της απόφασης της ΕΕΑ, κάτι το οποίο κατάφεραν -σε πρώτη φάση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ