ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στα σκαριά το plan B

Στα σκαριά το plan B

Στον Παναθηναϊκό βάζουν μπροστά το πλάνο τους με τον Ίαν Βουγιούκα με τον οποίο αναμένεται να συνάντηση. Η επιθυμία για τον Βίκτορ Κλαβέρ και οι ματιές στον Οκάρο Ουάιτ!

Οι προσθήκες των Κρις Σίνγκλετον και Μάικ Τζέιμς άνοιξαν την... όρεξη στον Παναθηναϊκό που προχωράει την εφαρμογή του πλάνου του χωρίς βιασύνη και με προσεκτικές κινήσεις. Τις τελευταίες ημέρες η προσοχή είχε στραφεί στον Γιάννη Μπουρούση ο οποίος βρίσκεται στο Τορίνο για την προσπάθεια που κάνει η Εθνική ομάδα, ώστε να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο διεθνής σέντερ έχει σε προτεραιότητα το ΝΒΑ, κάτι το οποίο έχουν σεβαστεί οι "πράσινοι", ωστόσο όπως γίνεται αντιληπτό και ο Παναθηναϊκός πρέπει να στραφεί στις επόμενες κινήσεις του εφόσον δεν υπάρξει απάντηση τα επόμενα 24ωρα, ώστε να μην χαθούν παίκτες που είναι στη λίστα του "τριφυλλιού" αφού όλες οι επιλογές που κάνει ο Αργύρης Πεδουλάκης με τους συνεργάτες του είναι σαν αλυσίδα.

Αυτό σημαίνει πως στην ομάδα του "τριφυλλιού" θα περιμένουν λίγο ακόμα, ωστόσο δεν θ' αργήσουν ν' ενεργοποιήσουν το πλάνο με τον Ίαν Βουγιούκα και θα κινηθούν για την απόκτησή του. Μάλιστα αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση άμεσα, προκειμένου να συζητήσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Σε αυτή την περίπτωση θα κινηθούν πιο δυναμικά και για τον Βίκτορ Κλαβέρ, αλλά αυτό το κομμάτι δεν είναι καθόλου εύκολο, όπως φυσικά και άλλα που έχουν κοιτάξει το φετινό καλοκαίρι οι "πράσινοι", ώστε να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο. Για τον λόγο αυτό υπάρχουν και οι εναλλακτικές περιπτώσεις για την ομάδα του "τριφυλλιού".

Τα μάτια στο Λας Βέγκας

Οι επιλογές του Παναθηναϊκού είναι ξεκάθαρες για τη συμπλήρωση του ρόστερ, όμως για να δώσουν συνέχεια θα περιμένουν να τελειώσει το θέμα με τον Έλληνα σέντερ. Παράλληλα τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα στο ζήτημα του Οκάρο Ουάιτ, σε περίπτωση που δεν υπάρξει εξέλιξη στο θέμα του Βίκτορ Κλαβέρ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ που σκέφτεται το ΝΒΑ, συνεχίζει την προσπάθεια του στο Summer League και μετά το Ορλάντο θα βρεθεί και στο Λας Βέγκας μέχρι τις 18 Ιουλίου, εκεί όπου θα συμμετάσχει με τους Μαϊάμι Χιτ, οπότε στη συνέχεια θα μάθουμε τελικά ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Το σίγουρο είναι πως ταιριάζει στο σκεπτικό που έχει το τεχνικό επιτελείο του "τριφυλλιού" και δεν θα μπορούσε να λείπει από τους παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο της ομάδας. Άλλωστε, στο Λας Βέγκας ως γνωστόν θα έχει εκπροσώπηση ο Παναθηναϊκός αφού θα βρεθεί ο συνεργάτης του Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του "τριφυλλιού" έχει συμπληρώσει τις τέσσερις θέσεις των ξένων και απομένουν οι δύο κοινοτικοί αλλά αν αξίζει θα γίνει η κίνηση με Αμερικανό, οπότε ο ένας θα παίζει μόνο στις αναμετρήσεις της Euroleague.

Diamonds are forever: Το μπλουζάκι για τον 3D που πρέπει να έχεις!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ