ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στα "μαλακά" ο Παππάς για τη χειρονομία στο ΣΕΦ

Στα "μαλακά" ο Παππάς για τη χειρονομία στο ΣΕΦ

Στα "μαλακά" έπεσε ο βοηθός προπονητή του Παναθηναϊκού Superfoods, Νίκος Παππάς, για τη χειρονομία που είχε κάνει στη φυσούνα του ΣΕΦ μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με απλή έγγραφη σύσταση τιμωρήθηκε ο Νίκος Παππάς από τον Αθλητικό Δικαστή για τη χειρονομία του στο ΣΕΦ, μετά τη λήξη του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο βοηθός προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods "πιάστηκε"από τις κάμερες να απαντάει με άσεμνη χειρονομία στο "ντου" των οπαδών των "ερυθρολεύκων" στη φυσούνα του ΣΕΦ, με αποτέλεσμα να καταγγελθεί από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Τρεις μήνες μετά το συμβάν, ο Αθλητικός Δικαστής ανακοίνωσε την τιμωρία του, με τον συνεργάτη του Τσάβι Πασκουάλ, να πέφτει στα "μαλακά", όπως επίσης ότι απαλλάσσεται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για παράβαση του Νικόλαου Παππά, βοηθού προπονητή της, λόγω ενέργειας του κατά τρόπο που δυσφημεί το άθλημα. Επιβάλλεται στον Νικόλαο Παππά, βοηθό προπονητή της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ