ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στα γραφεία της FIBA ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μία μέρα μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ταξίδεψε στην Ελβετία και επισκέφθηκε τα γραφεία της FIBA στη Γενεύη.

Η τρίτη νίκη σε ισάριθμα ντέρμπι αιωνίων της φετινής σεζόν, δεν πανηγυρίστηκε έξαλλα στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι επικράτησαν του Ολυμπιακού στο ματς της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, το ΟΑΚΑ γιόρτασε το αποτέλεσμα, όμως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κράτησε χαμηλούς τόνους μετά το τέλος της αναμέτρησης. Μίλησε για το ενδεχόμενο να ενισχυθεί η ομάδα του με ψηλό, αν βρεθεί παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, απέφυγε να θέσει ως στόχο την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague και μία μέρα μετά, αποχαιρέτησε την Ελλάδα.

Ο Γιαννακόπουλος ταξίδεψε στην Ελβετία, άγνωστο για ποιον λόγο, ενώ βρέθηκε και στα κεντρικά γραφεία της FIBA στη Γενεύη. Δεν είναι, προς το παρόν, ξεκάθαρος ο λόγος της συγκεκριμένης κίνησής, όμως η κόντρα του με την EuroLeague μαίνεται και η επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, προκαλεί διάφορους συνειρμούς...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ