ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στα γήπεδα κατόπιν συμφωνίας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Στα γήπεδα κατόπιν συμφωνίας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Στο τραπέζι του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ έπεσε το θέμα των ποινών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, δεν ψηφίστηκε η συγχώνευση αλλά με συμφωνία κυρίων θα είναι κανονικά στα γήπεδα.

Δεν έλειψε η ένταση γι’ ακόμα ένα πολύωρο ΔΣ στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ . Στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και αυτό το οποίο είχε θέσει η ΚΑΕ ΠαναθηναϊκόςSuperfoods στην πρόσφατη γενική συνέλευση της διοργανώτριας αρχής σχετικά με την συγχώνευση των ποινών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Αρχικά πέρασαν οι προτάσεις της ΚΑΕ ΠαναθηναϊκόςSuperfoodsμε 8 οκτώ ψήφους υπέρ της αναστολής των ποινών για πρόσωπα συνδεόμενα με τις ΚΑΕ αλλά έμεινε στον… αέρα αφού αποφασίστηκε από τις ομάδες η συγκεκριμένη ψηφοφορία να μην έχει ισχύ.

Παρόλα αυτά το θέμα φαίνεται να λήγει κάπου εδώ και ο ισχυρός άνδρας των "πράσινων" θα επιστρέψει κανονικά στα γήπεδα με συμφωνία κυρών αφού και από την ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν συνέχεια σε αυτό το ζήτημα. Να μην συνεχιστούν δηλαδή οι καταγγελίες από τους "ερυθρόλευκους", με δεδομένο η συμπεριφορά απ’ όλες τις πλευρές να είναι μέσα στ' αθλητικά πλαίσια και τους νόμους, ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς τις εντάσεις του παρελθόντος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ