ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τουρνουά με ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ και Μακάμπι για τον Διαμαντίδη!

Τουρνουά με ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ και Μακάμπι για τον Διαμαντίδη!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να τιμήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη, οργανώνοντας σπουδαίο τουρνουά επιπέδου... Euroleague με τη συμμετοχή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μακάμπι το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έδωσε την τελευταία παράσταση μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού στον τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό ωστόσο η "πράσινη" ΚΑΕ σκοπεύει να τιμήσει τον μεγάλο αρχηγό του "τριφυλλιού" με τη διεξαγωγή ενός σπουδαίου τουρνουά!

Πρόθεση των ανθρώπων της ΚΑΕ είναι να διοργανώσουν ένα τουρνουά στον ΟΑΚΑ το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου με ομάδες - κολοσσούς του ευρωπαϊκού μπάσκετ! Την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Συγκεκριμένα, η ΤΣΣΚΑ και η Μακάμπι έχουν αποδεχτεί την πρόσκληση του Παναθηναϊκού ενώ απομένει η απάντηση της "Βασίλισσας" που αυτή την περίοδο αγωνίζεται στους τελικούς της Liga Endesa κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Θυμίζουμε πως στο περιθώριο της παρουσίασης του ντοκιμαντέρ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και της Stoiximan για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο Διευθύνων Σύμβουλος των "πράσινων", Τάκης Τριαντόπουλος, ξεστόμισε τη μεγάλη κουβέντα! Ο Παναθηναϊκός θα τιμήσει τον Διαμαντίδη με την ύψιστη τιμή που μπορεί να αποδοθεί σε έναν αθλητή, αποσύροντας τη φανέλα με το Νο13 στην οροφή του ΟΑΚΑ , πλάι στο Νο4 του Φραγκίσκου Αλβέρτη και τα λάβαρα των 58 τίτλων.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί στο περιθώριο του σπουδαίου τουρνουά προς τιμήν του "3D".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ