ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σπανουδάκης: "Ο επίλογος μιας σπουδαίας καριέρας"

Σπανουδάκης: "Ο επίλογος μιας σπουδαίας καριέρας"

Ο Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan, μίλησε για το ντοκιμαντέρ για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, εξηγώντας ότι το παράδειγμα του μεγάλου αρχηγού του Παναθηναϊκού θα μείνει για πάντα (AUDIO)!

Το ξεχωριστό ντοκιμαντέρ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και της Stoiximan συγκέντρωσε και παρουσιάζει τις τεράστιες διακρίσεις του Δημήτρη Διαμαντίδη σε ένα VIDEO διάρκειας 55 λεπτών, εξιστορώντας την πορεία του μεγάλου αρχηγού του "τριφυλλιού" ως την κορυφή!

Ο Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan, αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, κάνοντας ειδική αναφορά στον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του "Μήτσου": "Ο Δημήτρης είναι ένας μεγάλος παίκτης. Εδώ γράφτηκε ο επίλογος μιας σπουδαίας καριέρας! Νομίζω ότι το παράδειγμα που δίνει ο Διαμαντίδης θα μείνει για πάντα! Ένας εκπληκτικός παίκτης και, κυρίως, ένας εκπληκτικός χαρακτήρας. Το διαπιστώσατε ακούγοντας όλους όσοι μίλησαν σε αυτό το ντοκιμαντέρ. Χαιρόμαστε που κι εμείς, σαν Stoiximan, είμαστε μέλος αυτής της προσπάθειας να αναδείξουμε την προσωπικότητά του μέσα από αυτό το 50λεπτο ντοκιμαντέρ. Ο Παναθηναϊκός δημιούργησε τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες για να δημιουργηθεί ένας τεράστιος παίκτης και μια τεράστια ομάδα. Συγχαίρουμε, λοιπόν, τους κυρίους Παύλο, Θανάση και Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του συνεχίζει αυτή την παράδοση του Παναθηναϊκού".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διανομή του ντοκιμαντέρ: "Νομίζω ότι θα παιχτεί στα κανάλια... Τα δικαιώματα τα έχει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Εμείς θα βοηθήσουμε στην προβολή ώστε να φτάσει στον τελευταίο Έλληνα! Να δει πως ο αθλητισμός ανεβάζει επίπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ