ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σοκ με Μάικ Τζέιμς: Τι γίνεται με το ντέρμπι

Σοκ με Μάικ Τζέιμς: Τι γίνεται με το ντέρμπι

Ο Μάικ Τζέιμς τραυματίστηκε σοβαρά στο αντιβράχιο του δεξιού χεριού στην προπόνηση του Σαββάτου (8/10), μπαίνει στο χειρουργείο και πλέον είναι κάτι παραπάνω από πιθανό να χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Ο τραυματισμός του Μάικ Τζέιμς στο δεξί χέρι, στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών (9/10, 18:30), είναι ικανός να αλλάξει άρδην τα πλάνα των ανθρώπων του "τριφυλλιού" για το rotation.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι θα μπει άμεσα στο χειρουργείο για να αποκατασταθεί η ζημιά που υπέστη κατά τη διάρκεια του προπονητικού προγράμματος, αλλά και το γεγονός ότι -σε πρώτη φάση- είναι άγνωστη η ημερομηνία επιστροφής του στη δράση. Όπως ενημέρωσε επίσημα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ο παίκτης υπέστη " βαθύ θλαστικό τραύμα στο αντιβράχιο του δεξιού του χεριού", όπερ και σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες ημέρες.

Προφανώς θα χάσει τον αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών (9/10), όσο κι αυτόν με τη Ζάλγκιρις (14/10) για την πρεμιέρα της EuroLeague. Αυτό που απασχολεί πάνω απ όλα τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" είναι ότι ο παίκτης δεν θα είναι σε θέση να δώσει το "παρών" στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (17/10), αναγκάζοντας ουσιαστικά τον Αργύρη Πεδουλάκη να αναπροσαρμόσει άμεσα τα πλάνα του.

Κι αυτό γιατί ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα κληθεί να τον αντικαταστήσει, σε πρώτη φάση, με τον Τζέιμς Φελντέιν να είναι κατά πάσα πιθανότητα αυτός που θα πάρει τη θέση του, προκειμένου να καλυφθεί το κενό στην περιφέρεια. Το "Νο5" του "τριφυλλιού" αποτελεί άλλωστε την εναλλακτική περίπτωση για το "1" της ομάδας, κενό που πλέον θα καλυφθεί εκ των έσω, τόσο με χρησιμοποίηση του Νίκου Παππά και του Λευτέρη Μποχωρίδη, όσο και με την παρουσία πλέον του Δομινικανού γκαρντ στο εν Ελλάδι ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ