ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σλότερ: "Διπλό στο ΣΕΦ, χωρίς δικαιολογίες"

Σλότερ: "Διπλό στο ΣΕΦ, χωρίς δικαιολογίες"
INTIME SPORTS

Παρότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, ο Έι Τζέι Σλότερ δηλώνει αισιόδοξος πως θα καταφέρει να επιστρέψει στους τελικούς. "Διπλό στο ΣΕΦ" το μήνυμα που έστειλε μιλώντας στο Sport24.gr

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έφυγε από το ΟΑΚΑ με το ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές του, ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει την απόλυτη υπέρβαση. Ήτοι, να πετύχει τρεις σερί νίκες -με μειονέκτημα έδρας μάλιστα- για να διατηρήσει τα σκήπτρα του. Πρόδηλο είναι πως το έργο των παικτών του Σωτήρη Μανωλόπουλου κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, πλην όμως οι "πράσινοι" θα πάνε στο ΣΕΦ ξέροντας πως ήρθε η ώρα να παίξουν τα ρέστα τους. Σε άμυνα και επίθεση.

" Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε σε κάθε ένα από τα δύο πρώτα παιχνίδια. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ και πολλές διεκδικούμενες μπάλες στο τέλος, κάτι που τους έδωσε το πλεονέκτημα μπαίνοντας στην τελική ευθεία της αναμέτρησης", ήταν οι πρώτες κουβέντες του Έι Τζέι Σλότερ μιλώντας στο Sport24.gr.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά ούτε χθες (10/6) με τους 11 πόντους που πέτυχε να έρχονται με 2/4 δίποντα, 2/6 τρίποντα και 1/2 βολές στα 27' που βρέθηκε στο παρκέ. Επί των θεμάτων που έδωσαν τη νίκη στον Ολυμπιακό είχε να πει πως "ήταν πολλές μικρές λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά αυτό δεν αρκούσε για να τελειώσουμε τη δουλειά", πριν αλλάξει θέμα και σχολιάσει τα του τρίτου τελικού: " Σίγουρα πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε στο ΣΕΦ. Θα πάμε για να δείξουμε τον χαρακτήρα μας και να κερδίσουμε".

Με τον Τζέιμς Γκιστ, τον Νίκο Παππά και τον Εστέμπαν Μπατίστα εκτός μάχης όμως αυτό μόνο εύκολο δεν είναι. Τούτο βέβαια δεν αποτελεί δικαιολογία, όπως εξήγησε. Ο λόγος είναι απλός. " Έχουμε πολλούς παίκτες που βρίσκονται εκτός λόγω τραυματισμών ή άλλων λόγων. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όμως. Δε νομίζω πως ο Ολυμπιακός είναι τόσο καλύτερος από εμάς, που δεν μπορούμε να κερδίσουμε", επισήμανε για να τονίσει πως αυτός και οι συμπαίκτες του " θα πάμε στο ΣΕΦ για να αποδείξουμε πως ο κόσμος κάνει λάθος όταν θεωρεί πως ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα".

Πέραν των τεχνικών ζητημάτων, που αφορούν τους προπονητές, μείζονος σημασίας είναι " να μείνουμε ενωμένοι, να είμαστε δυνατοί στο πνευματικό κομμάτι και να πιστέψουμε ότι όντως μπορούμε να τα καταφέρουμε". Αν τα καταφέρουν οι "πράσινοι" μέχρις αυτό το σημείο τότε " όλα είναι πιθανά", όπως σχολίασε.

Για να κλείσει απαντώντας σε ερώτηση για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να γίνει... ΑΕΚ και να επιστρέψει από το 0-2: " Η ιστορία έχει την τάση να επαναλαμβάνεται, οπότε πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε", είπε. Σειρά πλέον έχουν οι πράξεις...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ