ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σιούτης: "Περήφανος για τα παιδιά και την ομάδα"

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Σιούτης και ο Γιώργος Καλαϊτζής μίλησαν για την κατάκτηση του Πανελληνίου Παίδων από τον Παναθηναϊκό, αφιερώνοντας το τρόπαιο στην μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή της Ελλάδας στους Παίδες μετά από οκτώ χρόνια, με τον Γιάννη Σιούτη να οδηγεί το "τριφύλλι" στην κατάκτηση του τίτλου στο Αγρίνιο. Οι "πράσινοι" ολοκλήρωσαν την τελική φάση του Πανελληνίου Παίδων με τέσσερις νίκες και μία ήττα (από τη ΔΕΚΑ, η οποία τερμάτισε εν τέλει τέταρτη), βάζοντας... το θαυμαστικό στη φετινή τους προσπάθεια, παρά το γεγονός μάλιστα πως δεν είχαν στη διάθεσή τους έναν εκ των καλύτερων παικτών τους, τον Μανώλη Κοντούδη.

Ο προπονητής των "πρασίνων" δήλωσε για την κατάκτηση του τίτλου πως " αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και κυρίως γιατί αποκομίσαμε σημαντικές εμπειρίες από όλη αυτή την διαδικασία. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, σε όλους τους συνεργάτες και τη διοίκηση της ομάδας. Είμαι πραγματικά περήφανος για αυτά τα παιδιά και για όλη την ομάδα. Καταφέραμε κάτι πολύ σπουδαίο, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Στόχος μας είναι η καθημερινή προσπάθεια και η βελτίωση των παιδιών σε όλους τους τομείς. Το Πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο στον Παύλο Γιαννακόπουλο", με τον head coach της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Γιώργο Καλαϊτζή, να προσθέτει επ αυτού:

" Τα παιδιά κατάφεραν να φτάσουν στην πρώτη θέση μετά από μεγάλη προσπάθεια. Αξίζουν πολλά, πολλά συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που τα στηρίζουν. Πρώτα απ’ όλα στους γονείς τους, στους προπονητές τους και σε όλο τον Οργανισμό του Παναθηναϊκού. Νομίζω ότι τα λόγια του Παύλου Γιαννακόπουλου "μια ομάδα - μια οικογένεια" πήραν σάρκα και οστά, βλέποντας την παιδική ομάδα να αγωνίζεται".

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το ρόστερ των πρωταθλητών αποτελείται από τους: Μανώλη Κοντούδη, Πέτρο Δημητρακόπουλο, Φίλιππο Κορωπιώτη, Γιάννη Γιαννούλτση, Σταύρο Πολάτογλου, Θανάση Βαδράτσικα, Γιάννη Πατρινό, Αριστείδη Πάλλη, Γιώργο Καλιανιώτη, Παύλο Κυράλεο, Μάριο Καμηλιέρη, Δημήτρη Πουλάκη, Παναγιώτη Πατρινό, Στέφανο Πολύζο, Παναγιώτη Καράμπελα και Μάριο Γιώτη (MVP του τουρνουά).

Προπονητής: Γιάννης Σιούτης

Βοηθοί: Μιχάλης Ραχωβίτσας, Γιάννης Γαπκιάδης

Γυμναστής: Γιώργος Κουδούνης

Γιατρός: Δημήτρης Νικολάου

Φυσικοθεραπευτής: Αριστείδης Κατσίρης

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ