ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σίνγκλετον: "Πρωτάθλημα και EuroLeague με τον Παναθηναϊκό"

Σίνγκλετον: "Πρωτάθλημα και EuroLeague με τον Παναθηναϊκό"

Η "35άρα" που σημείωσε ο Κρις Σίνγκλετον στο παιχνίδι με την Κύμη τού έδωσε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 6ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League και μαζί την ευκαιρία να θυμίσει σε όλους ποιοι είναι οι στόχοι του.

Η εμφάνιση του Κρις Σίνγκλετον στο παιχνίδι με την Κύμη δεν ήταν απλά καλή, ήταν εντυπωσιακή! Ο φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού Superfoods έβλεπε το καλάθι των "μπλε" σαν βαρέλι, σκοράροντας κατά ριπάς στο α' και το γ' δεκάλεπτο. Κατάφερε να σημειώσει 35 πόντους, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ καριέρας για τον ίδιο στην Ευρώπη, με μόλις 12/15 σουτ, την ώρα που είδε το όνομά του να μπαίνει σε μία μικρή λίστα, με τους παίκτες στην ιστορία του "τριφυλλιού" που έχουν σκοράρει 30+ πόντους σε έναν αγώνα .

Λογικό κι επόμενο λοιπόν να αναδεχθεί πολυτιμότερος παίκτης της 6ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League, με τους 42 βαθμούς που συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης. Ο ψηλός των "πρασίνων" μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τη συγκεκριμένη ατομική διάκριση, αποφεύγοντας πάντως να σταθεί στην απόδοσή του, όσο στην ανάγκη να βοηθούν όλοι προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της 6ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League με την μακράν καλύτερη επίδοση στο ράνκινγκ (42 βαθμοί) μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της φετινής σεζόν;

"Αισθάνομαι πολύ καλά που αναδείχθηκα MVP, αλλά πολύ καλύτερα επειδή η ομάδα πήρε την πέμπτη της νίκη σε διάστημα δέκα ημερών. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με σημαντικούς αγώνες και είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να τους κερδίσουμε όλους".

- Χρειαζόσουν μια τέτοια εμφάνιση για να βρεις ρυθμό για την συνέχεια των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού Superfoods;

"Αισθανόμουν και αισθάνομαι πολύ καλά. Εκείνο που με ενδιαφέρει πρώτιστα είναι να νικά η ομάδα και εγώ να την βοηθάω με οποιονδήποτε τρόπο είτε παίζοντας άμυνα, είτε παίρνοντας ριμπάουντ ή σκοράροντας στην επίθεση".

- Τι μπορεί να καταφέρει η ομάδα σου την φετινή σεζόν;

"Σίγουρα, στόχος μου είναι να κερδίζω τα πάντα. Είναι κοινός με την ομάδα. Χάσαμε το Κύπελλο, αλλά έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε ξανά το πρωτάθλημα και -γιατί όχι- τη Euroleague. Θέλω να κερδίσω τα πάντα με τον Παναθηναϊκό".

Θυμηθείτε πως σημείωσε 35 πόντους κόντρα στην Κύμη

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ