ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σίνγκλετον: "Περήφανος που θα παίξω στον Παναθηναϊκό"

Σίνγκλετον: "Περήφανος που θα παίξω στον Παναθηναϊκό"

Ο Κρις Σίνγκλετον δήλωσε ενθουσιασμένος από τον ερχομό του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως ανυπομονεί να ακούσει το όνομά του από τους οπαδούς των "πρασίνων".

Μετά από περίπου τρεις εβδομάδες συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, όπου έγιναν ουκ ολίγες ανατροπές, ο Κρις Σίνγκλετον ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό. Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ έγινε η πρώτη μεταγραφική κίνηση του "τριφυλλιού" για το φετινό καλοκαίρι , ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό τη φροντ λάιν της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό που είχε να πει μιλώντας -από την Κίνα όπου βρίσκεται- για τη μετακόμισή του στην Αθήνα είναι πως " είμαι πολύ περήφανος που θα αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό και πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειάς του. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους θερμούς οπαδούς του και να τους ακούω να φωνάζουν για μένα και για την ομάδα", πριν αναφερθεί στους λόγους που τον έκαναν να ντυθεί στα πρασινα: " Ο Παναθηναϊκός έδειξε πόσο πολύ με ήθελε, με σεβάστηκε, οι στόχοι μας ταυτίζονται και γι' αυτό και τον επέλεξα".

Κλείνοντας, ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ υποσχέθηκε στους φίλους του "τριφυλλιού" πως " θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Θέλω μαζί να πετύχουμε όλους μας τους στόχους, τόσο στις ελληνικές διοργανώσεις όσο και στην Ευρωλίγκα, η οποία φέτος θα είναι πολύ πιο απαιτητική. Σας ευχαριστώ όλους! Θα σας δω στο ΟΑΚΑ"!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ