ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σίνγκλετον: "Να γυρίσουμε στην Αθήνα με την κούπα"

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÄÏÎÁ ËÅÕÊÁÄÁÓ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÄÏÎÁ ËÅÕÊÁÄÁÓ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζέιμς Σίνγκλετον δήλωσε ανυπόμονος για τον αυριανό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (18/2, 17:00) και φάνηκε αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει προβλήματα, εφόσον παίξει όπως μπορεί. Διαβάστε τις δηλώσεις του Αμερικανού στον Sport24 Radio 103,3.

Έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να προσθέσει άλλο ένα Κύπελλο Ελλάδας στην τροπαιοθήκη του είναι ο Τζέιμς Σίνγκλετον. Την παραμονή του μεγάλου τελικού του Παναθηναϊκού με τον Αρη στο Αλεξάνδρειο, ο Αμερικανός μίλησε στον Sport24 Radio 103,3, λίγο πριν από την ανοιχτή προπόνηση των "πράσινων".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο Τζέιμς Σίνγκλετον:

Για τον τελικό με τον Άρη: "Ανυπομονώ για το παιχνίδι. Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα και τον κόσμο. Ελπίζω να γυρίσουμε στην Αθήνα με την κούπα".

Για τον Άρη και το που πιστεύει ότι θα κριθεί το ματς: "Αν κάνουμε το παιχνίδι μας δεν θα έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Να ελέγξουμε τον ρυθμό και να πάρουμε τα ριμπάουντ".

Για το ότι στο γήπεδο θα είναι οπαδοί των δύο ομάδων:" Δεν είναι κάτι καινούργιο για εμάς, αφού οι οπαδοί μας ακολουθούν παντού, σε Ελλάδα και εξωτερικό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ