ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σίνγκλετον και Πάνγκος φέρνουν εξελίξεις

Σίνγκλετον και Πάνγκος φέρνουν εξελίξεις

Οι Κρις Σίνγκλετον και Κέβιν Πάνγκος παραμένουν στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως εντός της ημέρας ίσως ξεκαθαρίσουν τα πράγματα -σε μεγάλο βαθμό.

Μετά από τρεις ημέρες... νηνεμίας, δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να προκύψουν οι πρώτες εξελίξεις σε ό,τι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" έχουν ξεχωρίσει εδώ και καιρό τις περιπτώσεις των Κρις Σίνγκλετον και Κέβιν Πάνγκος, με τον δεύτερο να αποτελεί ουσιαστικά μια εναλλακτική λύση για τη θέση "1", από τη στιγμή που ο Ντοντέι Ντρέιπερ δεν δείχνει διάθεση να απαντήσει σύντομα.

Ο πλεϊμέικερ της Λοκομοτίβ Κουμπάν δέχθηκε κρούση από το "τριφύλλι" πριν από μία εβδομάδα , δίχως όμως να απαντήσει στο ενδιαφέρον που προέκυψε. Κι αυτό γιατί, όπως ξεκαθάρισε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, επιθυμεί να περιμένει για λίγες ημέρες ακόμη με σκοπό να διερευνήσει το κατά πόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος για επιστροφή του στην Ισπανία. Δεδομένου λοιπόν πως οι τελικοί της Liga Endesa θα τελειώσουν σε περίπου δύο εβδομάδες, ο 32χρονος παίκτης έχει οριοθετήσει το διάστημα... υπομονής που θα κάνει. Κάτι που όμως δεν ισχύει για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει να "τρέξει" τις μεταγραφικές του διαδικασίες.

Κάπως έτσι προέκυψε η λύση του Κέβιν Πάνγκος, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Γκραν Κανάρια, δίχως όμως αυτό να απαγορεύει τη μετακίνησή του σε άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Παρεμπιπτόντως, ο απόφοιτος του Gonzaga έχει και... άλλα προβλήματα στο κεφάλι του, αφού είδε τον εκπρόσωπό του, Μπραντ Έιμς, να κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας . Υποχρεώθηκε λοιπόν να κάνει πλέον δουλειά με άλλον ατζέντη.

Σε ό,τι αφορά τον Κρις Σίνγκλετον, ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση του Παναθηναϊκού, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει εντός των επόμενων ημερών (ου μην και ωρών). Στη δική του περίπτωση τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, αφού ο πρώην παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι κάτι παραπάνω από θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στο "τριφύλλι". Γιατί... καθυστερεί όμως, η συμφωνία; Για κάποιους όρους του συμβολαίου του.

Με βάση τα παραπάνω, μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να προκύψουν εξελίξεις στο προσεχές διάστημα σε ό,τι αφορά τους δύο προαναφερθέντες παίκτες, την ώρα που στον Παναθηναϊκό έχουν αφήσει σε δεύτερη μοίρα τον Μάικ Μπράμος. Η στασιμότητα που παρατηρείται (και) στη δική του περίπτωση έχει να κάνει με τους προσωπικούς λόγους που επικαλείται η πλευρά του παίκτη για να μην επιστρέψει στην Ελλάδα. Παρεμπιπτόντως, ο ομογενής γκαρντ/φόργουορντ έχει εδώ και καιρό στα χέρια του πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας του με τη Βενέτσια, η οποία όμως απέχει σημαντικά (σε οικονομικό επίπεδο) με αυτή του "τριφυλλιού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ