ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σίνγκλετον: "Αισθανόμαστε πως έχουμε το πάνω χέρι σε όλη τη σειρά"

BASKET LEAGUE / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κρις Σίνγκλετον μίλησε στο Sport24.gr για τη συσπείρωση που υπήρξε στον Παναθηναϊκό Superfoods μετά την ήττα στον τρίτο τελικό και την αίσθηση υπεροχής έναντι του Ολυμπιακού.

Ο Κρις Σίνγκλετον αποτέλεσε μείζονα παράγοντα του τέταρτου τελικού της Stoiximan.gr Basket League , με την παρουσία του κυρίως στο πίσω μέρος του παρκέ. Ένας παίκτης που ήταν σεσημασμένος στους αγώνες του Ιανουαρίου για τη φθορά που προκαλεί στον Ολυμπιακό με την ικανότητά του στο σκοράρισμα, άλλαξε τα δεδομένα στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης (8/6) με την προσφορά του στην άμυνα.

Αυτή τη φορά δεν πήρε πολλά σουτ (3/5 δίπ., 2/5 τρίπ., 2/2 βολ.), αλλά υπήρξε καθοριστικός με τον τρόπο που αμύνθηκε κοντά στο καλάθι, αλλά και την προσφορά του στον τομέα των ριμπάουντ. Έφτασε άλλωστε πολύ κοντά στο νταμπλ νταμπλ (13π., 9ριμπ.), την ώρα που κράτησε χαμηλά -για ένα ακόμη παιχνίδι- τον Γιώργο Πρίντεζη, τον οποίο έχει κερδίσει στην πλειονότητα των μεταξύ τους μονομαχιών σε αυτή τη σειρά των τελικών.

Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ, που βρίσκεται πλέον επί μονίμου βάσεως στο "4", εξήγησε μετά το τέλος του ντέρμπι στο Sport24.gr πως " η ενέργεια έπαιξε ρόλο, αλλά η ουσία όλων των πραγμάτων ήταν η ενότητα που είχαμε. Το πως μπήκαμε στο γήπεδο, το πόσο ενωμένοι και προσηλωμένοι ήμασταν στον στόχο μας. Σε αυτά, βάλε τη συνέπεια που είχαμε στην εκτέλεση του πλάνου και θα καταλάβεις γιατί κερδίσαμε. Τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, κάναμε εξαιρετική δουλειά και αυτό έφερε τη νίκη". Κι αυτή η ενότητα που αναφέρει προέκυψε από τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκαν οι "πράσινοι" στο ΣΕΦ, στον τρίτο τελικό.

Μπορεί να ακουστεί οξύμωρο, αλλά το "χαρακίρι" της Κυριακής (4/6) δεν απογοήτευσε τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ. Αντίθετα, τους συσπείρωσε ακόμη περισσότερο, ενδεχομένως γιατί κατάλαβαν πως δεν είναι τόσο δύσκολο να φύγουν νικητές από το ΣΕΦ.

Κάτι στο οποίο στάθηκε κι ο ίδιος, τονίζοντας: " Αισθανόμαστε πως έχουμε το πάνω χέρι σε όλη τη σειρά, από τον πρώτο μέχρι τον τέταρτο τελικό. Πήγαμε στον πρώτο τελικό, κάναμε καλά τη δουλειά μας, αλλά τα χαλάσαμε στο τέλος. Στον τρίτο τελικό έγινε το ίδιο, βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ, αλλά διαλύσαμε ό,τι "χτίζαμε" στο φινάλε, κι αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να επαναληφθεί. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτά τα λάθη και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι".

Όταν ρωτήθηκε για την εικόνα που είχε το "τριφύλλι" στον τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό, εξήγησε πως " ήταν σπουδαία η εμφάνισή μας, αλλά δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα από εδώ και πέρα. Ήταν το τέταρτο παιχνίδι, όλη η ουσία του πράγματος πλέον είναι σε αυτό που έρχεται, στον πέμπτο αγώνα", αλλά δεν έμεινε εκεί. Εστίασε περισσότερο σε αυτό που έρχεται, τον τελικό των τελικών στη Stoiximan.gr Basket League, το παιχνίδι που θα κρίνει τον πρωταθλητή: " Μπορώ να σου πω ότι εγώ είμαι έτοιμος, γι αυτό που έρχεται. Τίποτε άλλο. Μόνο ο τελικός στο ΣΕΦ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ