ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στα υπ' όψιν ο Πασκουάλ για Παναθηναϊκό

Το κενό που υπάρχει στον πάγκο του Παναθηναϊκού Superfoods πρέπει να καλυφθεί άμεσα, με τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" να εξετάζουν ζεστά την περίπτωση του Τσάβι Πασκουάλ. Προτάθηκε κι ο Λούκα Μπάνκι.

Η παραίτηση του Αργύρη Πεδουλάκη , μία μέρα μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο κενό στην τεχνική ηγεσία του "τριφυλλιού", το οποίο -ειρήσθω εν παρόδω- αντιμετωπίζει την Παρασκευή (21/10, 20:00) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι "πράσινοι" έχουν ήδη βγει στην αγορά για τον επόμενο προπονητή τους, με το όνομα του Τσάβι Πασκουάλ να είναι αυτό που ξεχωρίζει. Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα του "τριφυλλιού" για τη διάδοχη κατάσταση. Η πολυετής εμπειρία του από την EuroLeague ως προπονητής της Μπαρτσελόνα σε συνδυασμό με το know how που έχει στο να κουμαντάρει "μεγάλα καράβια" είναι δύο στοιχεία που προσμετρούν πολύ θετικά στη δική του περίπτωση.

Ο 44χρονος τεχνικός βρισκόταν για μια τριετία (2005-'08) στο πλευρό του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, για να αναλάβει τα ηνία το 2008. Στους "μπλαουγκράνα" εργάστηκε για μια οκταετία (μέχρι το καλοκαίρι του 2016), κατακτώντας μια φορά την EuroLeague (2010), όπως επίσης τέσσερα πρωταθλήματα της Liga Endesa (2009, 2011, 2012, 2014) και τρεις φορές το Copa del Rey (2010, 2011, 2013).

Εξάλλου, στη διοίκηση του Παναθηναϊκού Superfoods έχει ήδη προταθεί κι ο Λούκα Μπάνκι, ο οποίος παραμένει δίχως ομάδα από το καλοκαίρι του 2015, οπότε κι απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Αρμάνι Μιλάνο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ