ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σεμινάριο Καλάθη στην Πάτρα, 8 ασίστ στην πρώτη περίοδο!

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ZALGIRIS KAUNAS / ΚΑΛΑΘΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ZALGIRIS KAUNAS / ΚΑΛΑΘΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε τρομερή κατάσταση ο Νικ Καλάθης, ξεπέρασε τον μέσο όρο του στις τελικές πάσες από την πρώτη περίοδο του εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα Πάτρας!

Σε 21 αγώνες στην EuroLeague, έχει μέσο όρο 8.4 ασίστ. Σε 15 αγώνες στην Stoiximan.gr Basket League, έχει μέσο όρο 7.4 ασίστ. Ο Νικ Καλάθης είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε από την πρώτη κιόλας περίοδο του εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού, καθώς μοίρασε οκτώ τελικές πάσες και έκανε μόλις ένα λάθος παίζοντας ολόκληρο το δεκάλεπτο.

Ο Καλάθης πρόσθεσε δύο πόντους, ένα ριμπάουντ, ένα κλέψιμο και μόλις ένα λάθος, με την ομάδα του να γράφει στο 10' το 31-26 απέναντι στους φιλόδοξους Αχαιούς. Ο πολύπειρος γκαρντ έδωσε ένα δωρεάν σεμινάριο play-making, δίνοντας όλες τις ασίστ του Παναθηναϊκού στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ