ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε ρυθμούς Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός

Σε ρυθμούς Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός

Η αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods από απόψε θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη όπου θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν το Σάββατο (18/2, 17:00) κόντρα στον Άρη.

«Είμαστε έτοιμοι», ήταν το σύνθημα που έδωσε ο Κέι Σι Ρίβερς ενόψει του 42ου τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, όπου οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν το απόγευμα στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια αναχώρησαν για το «Ελ. Βενιζέλος», ώστε να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη (η πτήση ήταν προγραμματισμένη για τις 22:30). Το τεχνικό επιτελείο ανέλυσε τις τελευταίες λεπτομέρειες στους παίκτες του για όσα πρέπει να προσέξουν απέναντι στον Άρη, ώστε να πετύχουν τον στόχο τους.

Το θετικό για τον Πασκουάλ ήταν η διάθεση που έδειξαν οι «πράσινοι» κόντρα στην Δόξα Λευκάδας, αντιμετωπίζοντας με απόλυτη σοβαρότητα μια εύκολη αναμέτρηση και πλέον θα δοκιμαστούν στον πρώτο τους τελικό για φέτος, κάτι το οποίο αποτελεί μεγάλο κίνητρο για όλους, πριν ξεκινήσουν οι δύσκολες αποστολές για την EuroLeague. Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Παρασκευής στο «Nick Galis Hall», εκεί όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του θεσμού, όπου ο Παναθηναϊκός είναι πολυνίκης με 17 κατακτήσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ