ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε πρώτο πλάνο ο Μπουρούσης!

Σε πρώτο πλάνο ο Μπουρούσης!

Συνέχεια στο θέμα του διεθνή σέντερ και τον Παναθηναϊκό δίνουν ακόμα και ξένα δημοσιεύματα αναφορικά με την πρόταση που του έκαναν οι “πράσινοι”. Διαβάστε τι γίνεται με τους παίκτες που θα συμπληρώσουν τη φροντ λάιν.

Συνέχεια στο θέμα του διεθνή σέντερ και τον Παναθηναϊκό δίνουν ακόμα και ξένα δημοσιεύματα αναφορικά με την πρόταση που του έκαναν οι "πράσινοι". Διαβάστε τι γίνεται με τους παίκτες που θα συμπληρώσουν τη φροντ λάιν.

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε αναλύσει πλήρως τι συμβαίνει αναφορικά με το πλάνο το οποίο έχει ο Παναθηναϊκός για να ενισχύσει τη δική του φροντ λάιν και στη συνέχεια να στραφεί στις υπόλοιπες θέσεις, ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ. Πρώτα αναφερθήκαμε στην υπέρβαση που θα γίνει για να αποκτηθεί ο Γιάννης Μπουρούσης ο οποίος ήταν και είναι σε προτεραιότητα μετά την εντυπωσιακή σεζόν που έκανε με την Λαμποράλ Κούτσα και την προσιτή λύση του Ίαν Βουγιούκα αλλά δεν είναι απαραίτητο οι δύο περιπτώσεις να συνδέονται μεταξύ τους αφού όπως γίνεται αντιληπτό η δεύτερη είναι σαφώς πιο εύκολη.

Αυτό για να μην γίνονται συγκρίσεις απλώς θα καθορίσει και την επόμενη κίνηση. Για πολλούς λόγους το θέμα του Μπουρούση δεν είναι εύκολο, ωστόσο ο Παναθηναϊκός κάνει τη δική του προσπάθεια που όπως γίνεται αντιληπτό θέλει χρόνο. Πριν από λίγες ώρες, ένας Ισπανός δημοσιογράφος έγραψε και το ποσό που έχουν προτείνει οι "πράσινοι" σύμφωνα με τη δική του πληροφόρηση.

Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται και ενδεχομένως να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά δείχνει πως πλέον δεν ασχολούνται μόνο τα ελληνικά ΜΜΕ με αυτό το σημαντικό ζήτημα που είναι σε πρώτο πλάνο για τους "πράσινους". Πάντως, μοιάζει δεδομένο πως ένα από τα δύο θέματα θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες.

Στάση αναμονής και για τον ξένο

Συγκεκριμένα είναι τα πράγματα και με το θέμα του ξένου σέντερ . Άλλωστε, αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα. Αφενός έχει δώσει προτεραιότητα στον Έλληνα ψηλό και αφετέρου τόσο ο Άλεξ Τάιους όσο και ο Τρεβόρ Εμπάκουε τυπικά δεν είναι ελεύθεροι. Γι' αυτό μέχρι τώρα η προεργασία που έχει γίνει για τους δύο παίκτες δεν αφορά καμία επίσημη πρόταση αλλά μία διερευνητική επαφή. Ο πρώτος σαφώς πιο έμπειρος από την Ευρωλίγκα και με ισραηλινό διαβατήριο, μένει ελεύθερος την 1η Ιουλίου από την Αναντόλου Εφές ενώ ο Εμπάκουε μπορεί να φύγει από την Μακάμπι εφόσον κάποια ομάδα ισοφαρίσει το ποσό με το οποίο θ' αμείβεται την ερχόμενη σεζόν από τους Ισραηλινούς. Οι πρώτες εξελίξεις πάντως, δεν θ' αργήσουν για τον Παναθηναϊκό αφού το θέμα των ψηλών έχει μπει στην τελική του ευθεία και πάντα με μεγάλη προσοχή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ