ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε πρώτο πλάνο η Μακάμπι

Σε πρώτο πλάνο η Μακάμπι

Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ανήκει ήδη στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό. Η προσοχή όλων βρίσκεται πλέον στην πρεμιέρα του Top 16 και το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (30/12, 22:00). Όλα καλά με Σλότερ.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν διδακτική για τον Παναθηναϊκό, από την άποψη πως οι "πράσινοι" είδαν τι πρέπει να (μην) κάνουν στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν. Με πρώτο και καλύτερο την αμυντική τους προσήλωση και συγκέντρωση για διάστημα μεγαλύτερο του ενός ημιχρόνου.

Το σημερινό (28/12) πρόγραμμα των "πρασίνων" είχε απογευματινή προπόνηση και... παρατηρήσεις σχετικά με τα όσα πήγαν στραβά, στο "αιώνιο" ντέρμπι. Μέσα σε όλα ξεκαθαρίστηκε πως ο Έι Τζέι Σλότερ δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στον ώμο του, από το χτύπημα που δέχθηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Μανωλόπουλος: "Κάναμε πολλά λάθη"

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος κατέγραψε στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τις σκέψεις του για τα λάθη που έγιναν κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και το τι πρέπει να γίνει στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (30/12, 22:00).

" Καλησπέρα σε όλους,

Θέλω να ξεκινήσω και να πω χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο γιατί μπορεί να υπάρχει φουλ αγωνιστική δράση αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτές τις Άγιες Ημέρες πρέπει να σκεφτόμαστε και τον συνάνθρωπο μας. Άρα, πάνω απ' όλα υγεία σε όλους γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Από εκεί και πέρα θα ξεκινήσω γράφοντας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Θεωρώ πως βάλαμε τους εαυτούς μας μόνοι μας σε ανίσχυρη θέση μέσα στον αγώνα. Το ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου ήταν πολύ κακό και δεν πρέπει να επαναληφθεί καθώς αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε συνέχεια στο σκορ τον αντίπαλο. Κάναμε πολλά λάθη τα οποία δεν αποτυπώνονται στο φύλλο της στατιστικής, είναι λάθη στην τακτική που είχαμε δουλέψει στην προπόνηση μας και αυτό πρέπει να το δούμε.

Πλέον, έχουμε μπροστά μας έναν πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Το ΤΟΡ-16 ξεκινά την Τρίτη για εμάς με την αναμέτρηση κόντρα στη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ. Μολονότι, η δεύτερη φάση της Ευρωλίγκας μοιάζει μ' ένα μίνι πρωτάθλημα γνωρίζουμε πως πρέπει να διαφυλάξουμε την έδρα μας με κάθε τρόπο. Αυτή πρέπει να είναι η βάση μας, αν θέλουμε να το πούμε έτσι, αυτό είναι και από τα σημαντικότερα στοιχεία.

Η Μακάμπι είναι μια ομάδα με βαριά φανέλα και μεγάλη ιστορία. Είναι Πρωταθλητές Ευρώπης και ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Έχουμε μπροστά μας δύο ημέρες για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον αγώνα και ευχόμαστε με τη βοήθεια του κόσμου μας να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη, κλείνοντας το 2014 με τον καλύτερο τρόπο.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Σωτήρης"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ