ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε εξέλιξη το ραντεβού ανάμεσα σε Γιαννακόπουλο και Πασκουάλ

Σε εξέλιξη το ραντεβού ανάμεσα σε Γιαννακόπουλο και Πασκουάλ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το ραντεβού ανάμεσα σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Τσάβι Πασκουάλ είναι σε εξέλιξη, με τους δύο άνδρες να συναντώνται και να παίρνουν αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Η ώρα των μεγάλων αποφάσεων έφτασε στον Παναθηναϊκό Superfoods, αφού είναι σε εξέλιξη το ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Τσάβι Πασκουάλ. Ο "ισχυρός άνδρας" του "τριφυλλιού" έχει συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας αυτή την ώρα με φόντο το μέλλον τόσο του ίδιου του 44χρονου τεχνικού όσο και των τεσσάρων παικτών που δεν ακολούθησαν την αποστολή οδικώς από την Κωνσταντινούπολη, αλλά ταξίδεψαν μεμονωμένα με αεροπλάνο.

Η στάση που θα κρατήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τους Κρις Σίνγκλετον, Μάικ Τζέιμς, Αντώνη Φώτση και Κένι Γκάμπριελ είναι αυτή που θα κρίνει επί της ουσίας το αποτέλεσμα της συζήτησης. Όπως έχει καταγράψει το Sport24.gr από την πρώτη στιγμή, ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ενοχλημένος από όσα έγιναν την Τετάρτη (26/4) και αυτό το γεγονός πρόκειται να μεταφέρει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, εκφράζοντας ενδεχομένως την πρόθεσή του να παραιτηθεί εφόσον η απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού Superfoods κάνει λόγο για "κόψιμο" των τεσσάρων "ανταρτών" που δεν μπήκαν στο πούλμαν.

Οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα αναμένεται να προκύψουν εντός της ημέρας, αφού μοιάζει σαφές πως τις επόμενες ώρες θα έχουν παρθεί οι όποιες αποφάσεις στον Παναθηναϊκό Superfoods.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ