ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε εφαρμογή το plan b ελέω Λάσμε

Σε εφαρμογή το plan b ελέω Λάσμε

Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει ξανά στην αγορά τον back up σέντερ του για τη νέα χρονιά, μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση του Στεφάν Λάσμε. Ποιες οι επόμενες κινήσεις.

Άπαξ κι ο Παναθηναϊκός εισέπραξε την αρνητική απάντηση του Στεφάν Λάσμε για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, όλα άλλαξαν όσον αφορά τον σχεδιασμό. Ο 33χρονος σέντερ αρνήθηκε να επιστρέψει στο "τριφύλλι" λόγω ενός όρου περί χρήσης ινδικής κάνναβης που υπήρχε σε αυτό, με αποτέλεσμα γραφτεί ο επίλογος του σίριαλ.

Όπερ και σημαίνει πως οι "πράσινοι" πρέπει να αρχίσουν εκ νέου την αναζήτηση για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στη θέση "5". Πέραν μάλιστα του γεγονότος πως έχασαν χρόνο όλο αυτό το διάστημα (σ.σ.: κάθε μέρα μετράει σε μεταγραφική περίοδο), καλούνται να αναζητήσουν εκ νέου στην αγορά για παίκτη με τα χαρακτηριστικά που ζητάει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, δηλαδή με κύριο γνώρισμα τα αθλητικά προσόντα.

Η περίπτωση του Σαλάχ Μεζρί παραμένει στο προσκήνιο, μιας και ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στη λίστα του Σέρβου προπονητή. Μαζί αναμένει στο ακουστικό του για την κλήση που θα ανάβει το "πράσινο φως" της μεταγραφής του στο "τριφύλλι". Όσο όμως αυτό το τηλεφώνημα δεν γίνεται, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για να προκύψει όνομα - έκπληξη.

Κυρίως από Αμερική μεριά, αφού οι περιπτώσεις παικτών από την Ευρώπη που να πληρούν τις προϋποθέσεις για να φορέσουν τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι μετρημένες στα δάχτυλα...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ