ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

RnB, Instagram και χορός μέχρι το πρωί

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η αποθέωση στο ΟΑΚΑ ήταν το ορεκτικό για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ακολούθως συγκεντρώθηκαν σε κλαμπ των βορείων προαστίων για γλέντι μέχρι το ξημέρωμα. Δείτε videos.

Η μαραθώνια χρονιά ολοκληρώθηκε με ιδανικό τρόπο για τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο οποίος πανηγύρισε την κατάκτηση του 35ου πρωταθλήματος στο ΣΕΦ . Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ έφεραν σε πέρας την αποστολή τους, γράφοντας τον επίλογο με ιδανικό τρόπο, μετά από εβδομήντα (70) αγώνες σε τρεις διοργανώσεις.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, αυτά που ακολούθησαν της κατάκτησης του τίτλου στην έδρα του Ολυμπιακού ήταν ιδιαίτερα. Από την αυτοκινητοπομπή που συνόδευσε το πούλμαν του "τριφυλλιού" από τη Λεωφόρο Συγγρού στο ΟΑΚΑ, μέχρι την αποθεωτική υποδοχή στο Μαρούσι, οι "πράσινοι" έζησαν μοναδικές στιγμές . Οι περισσότεροι εξ αυτών άλλωστε δεν είχαν ξαναζήσει κάτι αντίστοιχο. Για την ακρίβεια, ουδείς είχε ξανασυναντήσει τέτοιο καλωσόρισμα από τους οπαδούς της ομάδας.

Μετά από μία ώρα διαδρομής και άλλη μία πανηγυρισμών στο ΟΑΚΑ, ακολούθησε το "πράσινο" πάρτι σε μαγαζί των βορείων προαστίων. Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ έδωσαν άτυπο ραντεβού σε κλαμπ της Ερυθραίας, όπου συνέχισαν τη... γιορτή. Ο ένας μετά τον άλλον έφταναν εκεί, όπου δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να τραγουδούν υπό τους ήχους της RnB. Ο Νικ Καλάθης σε ρόλο οδηγού και με τον Κρις Σίνγκλετον να σιγοντάρει, οι παίκτες του "τριφυλλιού" έκαναν την πρώτη μίνι φιέστα τους, μέχρι να βγει το φως του ήλιου.

Φρόντισαν μάλιστα να μοιραστούν τις στιγμές στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, όπου "ανέβαζαν" συχνά πυκνά αποσπάσματα από τα επινίκια. Παρά την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και όσα ακολούθησαν, άπαντες έδειξαν να μην πτοούνται.







TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ