ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρίβερς: "Χάσαμε μία ευκαιρία, αλλά ήταν απλώς η πρώτη μάχη"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κέι Σι Ρίβερς παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι ο Παναθηναϊκός έχασε μία καλή ευκαιρία στον πρώτο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ωστόσο έδωσε το σύνθημα για το δεύτερο παιχνίδι, ζητώντας από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.

Ο Κέι Σι Ρίβερς πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά όμως η εμφάνιση δεν συνδυάστηκε με νίκη, με τους "ερυθρόλευκους" να κερδίσουν το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ και να κάνουν το 1-0 στην σειρά.

Μιλώντας λοιπόν για το παιχνίδι, ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ παραδέχθηκε ότι έχασε μία ευκαιρία, ωστόσο δεν θέλησε να σταθεί περισσότερο σε αυτό: " Ίσως ήταν μία χαμένη ευκαιρία. Είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά συμβαίνει. Η χαμένη ευκαιρία ήταν οι πολλές χαμένες βολές που είχαμε, τα εύκολα καλάθια, τα χαμένα λέι απ. Συνολικά, παίξαμε καλά σε άμυνα και επίθεση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά στο τέλος έπρεπε να είμαστε καλύτεροι. Στα τελευταία λεπτά είχαμε το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες και θα πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι.

Ήταν ένα παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε καλά εκτός έδρας, σε ένα δύσκολο περιβάλλον, όπως είναι εδώ, αλλά τώρα δεν έχουμε χρόνο για κάτι διαφορετικό από το να προετοιμαστούμε για το ματς της Πέμπτης, στο γήπεδό μας, όπου θα έχουμε τον κόσμο μας και σίγουρα θα έχουμε περισσότερη ενέργεια. Και στο ΣΕΦ είχαμε ενέργεια, αλλά όταν παίζουμε στην έδρα μας έχουμε ακόμη περισσότερη. Περιμένουμε το ίδιο, να παίξουμε καλά, απλά αυτή τη φορά να μην χάσουμε την ευκαιρία".

Όσο για το τι έφταιξε και ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε; " Δεν είναι ότι δεν πήγε κάτι συγκεκριμένο καλά, απλά δεν εκτελέσαμε σωστά. Είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Θα πρέπει να προχωρήσουμε και να βελτιωθούμε. Να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Θα μπορούσα να έχω παίξει καλύτερα και έχω παίξει καλύτερα. Θα μπορούσα να παίξω καλύτερα για την ομάδα. Συνολικά, όλοι έχουμε παίξει καλύτερα. Η απόδοσή μου δεν λέει κάτι από τη στιγμή που χάσαμε. Είμαστε ομάδα, χάσαμε σαν ομάδα. Με την ομάδα μου, με τον Παναθηναϊκό, χάσαμε. Η εμφάνισή μου δεν δείχνει τίποτα".

Ο Ρίβερς τόνισε στην συνέχεια ότι περιμένει από τους φίλους του Παναθηναϊκού να γεμίσουν το ΟΑΚΑ: " " Περιμένω ένα γεμάτο ΟΑΚΑ. Ήρθαμε εδώ, παλέψαμε και χάσαμε απλά μία μάχη. Την πρώτη μάχη. Οι οπαδοί μας πρέπει να ξέρουν ότι παλέψαμε για να κερδίσουμε και ότι θα παλέψουμε για να πάρουμε το επόμενο ματς και να επιστρέψουμε εδώ, να επαναλάβουμε μία καλή εμφάνιση και να προχωρήσουμε. Τώρα κοιτάμε το δεύτερο παιχνίδι. Κανένας πόλεμος ποτέ δεν έχει τελειώσει στην πρώτη μάχη. Είναι ένας πόλεμος, χάσαμε την πρώτη μάχη αλλά τώρα πάμε για τη δεύτερη και θα προσπαθήσουμε να την πάρουμε. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε, να συγκεντρωθούμε στην επόμενη μάχη και να είμαστε έτοιμοι για την Πέμπτη. Πάντα πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Ποτέ δεν λέω ότι δεν μπορούμε".

Όταν τέλος κλήθηκε να σχολιάσει μία στιχομυθία που εξελίχθηκε κατά την διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε αυτόν και τον Γιώργο Πρίντεζη μετά από ένα καλάθι που σημείωσε υπό την πίεση του φόργουορντ του Ολυμπιακου, ο Ρίβερς δεν δίστασε να πει τι ακριβώς συνέβη: " Του είπα ότι έπαιξε πολύ καλή άμυνα. Ήταν πολύ καλή η άμυνά του, με δυσκόλεψε πολύ και δεν μπορούσα να δω το καλάθι οπότε προσπάθησα να ελιχθώ. Του είπα λοιπόν αυτό το πράγμα. Δεν έχουμε διαφορές μεταξύ μας. Είναι ένας πόλεμος αλλά είναι και ένα παιχνίδι. Είναι και δύο ομάδες της Αθήνας, είναι δύο μεγάλες ομάδες, διεκδικούν το τρόπαιο, αλλά δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, δεν έχουμε προσωπικές διαφορές μεταξύ μας. Είναι η πρώτη μου χρονιά εδώ, σίγουρα είναι μία μεγάλη σύγκρουση μεταξύ των δύο ομάδων αλλά μέσα στο παρκέ μόνο. Μέχρι εκεί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ