ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρίβερς: "Όταν έρχεται η στιγμή μου, είμαι πάντα έτοιμος"

Ρίβερς: "Όταν έρχεται η στιγμή μου, είμαι πάντα έτοιμος"

Ο Κέι Σι Ρίβερς και ο Ντίνος Μήτογλου, δύο από τα πρόσωπα του τρίτου φετινού ντέρμπι "αιωνίων", μίλησαν για τη νίκη του Παναθηναϊκού.

Ο Κέι Σι Ρίβερς ήταν για άλλο ένα ματς ο παίκτης που έδωσε λύσεις στα κρίσιμα σημεία. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού με 16 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ και είχε ακόμα +14 στον δείκτη “+/-” στα 35'43'' που αγωνίστηκε, περισσότερο από κάθε άλλον παίκτη στο ματς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ρίβερς είπε στην κάμερα του OTE TV: “ Οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο, αλλά οι δύο ομάδες γνωρίζουν καλά η μία την άλλη. Εκανα ότι μπορούσα για να ακολουθήσω το πλάνο, να παίξω το μπάσκετ που ξέρω. Όταν έρθει η στιγμή μου, είμαι πάντα έτοιμος. Ο Ολυμπιακός είναι σκληρή ομάδα, πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για τέτοια παιχνίδια, είναι το υπέρτατο ματς μία αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό”.

Μήτογλου: “Από τις καλύτερες έδρες που έχω ζήσει”

Την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού εκθείασε από τη μεριά του ο Ντίνος Μήτογλου, ο παίκτης-αποκάλυψη του ντέρμπι... “ Πήραμε μεγάλη νίκη, κάναμε μεγάλη προσπάθεια απ' όλους τους παίκτες και κοιτάμε τώρα τη Μπάμπεργκ. Πήρα πολλή ενέργεια από τους συμπαίκτες μου και από τον κόσμο, ήταν από τις καλύτερες έδρες που έχω ζήσει ποτέ” .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ