ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρίβερς: "Μακάρι να μείνω αρκετό καιρό εδώ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κέι Σι Ρίβερς ήταν ο MVP στη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods, με τον 29χρονο φόργουορντ να εξηγεί ποια η διαφορά σε σχέση με τον αγώνα της EuroLeague, που κατέληξε στον Ολυμπιακό.

Με τους 27 πόντους (11/15 σουτ) που σημείωσε στο ΣΕΦ, ο Κέι Σι Ρίβερς ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος . Αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα μίλησε για τα δύο στοιχεία που καθόρισαν τη νίκη του "τριφυλλιού", αλλά και για το... μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου την Παρασκευή (13/1).

" Είμαστε μεγάλη ομάδα. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μικρές. Μας έλειπε το πάθος και η περηφάνια στα προηγούμενα παιχνίδια, κι αυτό κάναμε απόψε. Είχαμε παραπάνω από αυτά τα δύο", δήλωσε αρχικά ο Κέι Σι Ρίβερς πριν ερωτηθεί για την προσωπική του απόδοση: " Θέλω να κάνω το παιχνίδι μου κάθε φορά. Να ηγούμαι και να βοηθάω όσο μπορώ. Είναι θέμα όλης της ομάδας που μου επιτρέπει να βγάζω όλο μου το "είναι" στο παρκέ. Πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας σε κάθε περίπτωση".

Για το γεγονός πως οι "πράσινοι" κέρδισαν για πρώτη φορά φέτος, είπε πως " χάσαμε συνεχόμενα παιχνίδια από τον Ολυμπιακό. Βγάλαμε καρδιά στο γήπεδο. Αυτή είναι η αρχή της προσπάθειάς μας. Έπρεπε να είμαστε υπομονετικοί στην επίθεση, να εμπιστευτεί ο ένας τον άλλον. Αυτό κάναμε και γι αυτό κερδίσαμε".

Τέλος, σε ερώτηση για το γεγονός πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του για παραμονή του Κέι Σι Ρίβερς στο "τριφύλλι" για αρκετά χρόνια , απάντησε: " Είναι χαρά μας που τον είχαμε κοντά μας. Μου αρέσει πολύ που με θέλουν εδώ. Είναι νωρίς ακόμη να συζητάμε για αυτό, έχουμε ακόμη μερικούς μήνες μπροστά μας. Νιώθω ωραία εδώ και περνάω καλά. Ελπίζω να μείνω εδώ για αρκετό καιρό ακόμα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ