ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρίβερς και Γκιστ παίρνουν σειρά

Ρίβερς και Γκιστ παίρνουν σειρά

Οι Κέι Σι Ρίβερς και Τζέιμς Γκιστ είναι οι δύο επόμενοι παίκτες που αναμένεται να αφιχθούν στην Ελλάδα, την ώρα που παραμένει άγνωστη η ημερομηνία άφιξης του Κρις Σίνγκλετον.

Οι αφίξεις συνεχίζονται στον Παναθηναϊκό Superfoods εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας. Οι "πράσινοι" υποδέχθηκαν την Τρίτη (16/8) τους Τζέιμς Φελντέιν, Μάικ Τζέιμς, Νικ Καλάθη και Πατ Καλάθη, με τους Κέι Σι Ρίβερς και Τζέιμς Γκιστ να ακολουθούν.

Ο πρώτος αναμένεται να φτάσει στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το απόγευμα της Πέμπτης (18/8, 16:30), ενώ ο δεύτερος θα καθυστερήσει λίγο ακόμη αφού θα "προσγειωθεί" στη χώρα μας την Κυριακή (21/8).

Από την άλλη, η άφιξη του Κρις Σίνγκλετον θα πάρει μικρή παράταση αφού ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τις υποχρεώσεις του στην Κίνα. Μόλις τελειώσει με τα πλέι οφ του κινεζικού πρωταθλήματος, θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα.

Εξάλλου, οι υπόλοιποι αθλητές περνούν από σήμερα (17/8) το πρωί, χωρισμένοι σε γκρουπ, από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ