ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρίβερς: "Ήταν μια μεγάλη νίκη ολόκληρης της ομάδας"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ BASKET LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΡΙΒΕΡΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ BASKET LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΡΙΒΕΡΣ ICON

Ο Κέι Σι Ρίβερς δεν θέλησε να σταθεί τόσο στα δικά του κρίσιμα καλάθια όσο στην ομαδική δουλειά που έφερε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού (71-68) στο ΣΕΦ.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με 71-68 ήταν αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κέι Σι Ρίβερς. Ο Αμερικανός των πρασίνων πέτυχε και πάλι σημαντικά καλάθια, όμως στάθηκε στην ομαδική δουλειά.

Αρχικά, ο παίκτης του Παναθηναϊκού μιλώντας στην Cosmote TV είπε: "Προετοιμαζόμαστε για στιγμές σαν αυτές. Ήταν μια μεγάλη νίκη ολόκληρης της ομάδας. Παλέψαμε σκληρά μέχρι το τέλος.

Φτάσαμε στα τελευταία πέντε λεπτά και είδαμε ότι έπρεπε να ηρεμήσουμε. Καταφέραμε και ξαναμπήκαμε στο ματς σιγά σιγά, βάλαμε κάποια μεγάλα καλάθια. Παράλληλα, λύσαμε κάποια θέματα που είχαμε στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Κάναμε κάποια λάθη στο αμυντικό κομμάτι, αλλά στο τέλος πήραμε τη νίκη από την άμυνα".

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη ενόψει της συνέχειας είπε: "Ήταν μια σημαντική νίκη. Θα το γιορτάσουμε λίγο, αλλά η προσοχή μας στρέφεται κατευθείαν στη Euroleague. Έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα. Από την Τρίτη θα προετοιμαστούμε για να αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ