ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρεκόρ στα διαρκείας για τον Παναθηναϊκό Superfoods

Ρεκόρ στα διαρκείας για τον Παναθηναϊκό Superfoods

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημέρωσε για το ρεκόρ που έκαναν οι φίλοι της ομάδας στα διαρκείας, όπως επίσης για το γεγονός πως δίνεται μια εβδομάδα παράταση για όσους θέλουν να προμηθευτούν τη δική τους κάρτα διαρκείας.

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε φέτος η διάθεση των καρτών διαρκείας στον Παναθηναϊκό Superfoods, αφού οι φίλοι της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ έχουν ήδη "κλείσει" 7.085 θέσεις στο ΟΑΚΑ. Οι "πράσινοι" ενημέρωσαν τη Δευτέρα (30/10) για το ρεκόρ που σημειώθηκε, όπως επίσης για το γεγονός πως δεδομένης της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει, δίνεται παράταση μιας εβδομάδας στη διάθεσή τους, με σκοπό το ΟΑΚΑ να είναι ακόμη πιο... πράσινο.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της για την πολύ μεγάλη ανταπόκριση και έμπρακτη στήριξη στην προσπάθεια της ομάδας, καθώς οι πωλήσεις των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017/18 έχουν φτάσει τον αριθμό-ρεκόρ των 7085!

Δεδομένης της μεγάλης ζήτησης που ακόμη υπάρχει, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει πως δίνει παράταση μίας εβδομάδας στη διάθεση των καρτών διαρκείας (τελευταία ημέρα διάθεσης είναι η Παρασκευή 3/11/2017). Παράλληλα, ανακοινώνεται πως λόγω της εξάντλησης των πιο οικονομικών διαρκείας (Ζώνη 1), από σήμερα (30/10) "άνοιξαν" θέσεις και στα διαζώματα 410 και 410 Α προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες των φιλάθλων μας!

Η διάθεση των καρτών διαρκείας, των μεμονωμένων εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες της Euroleague, καθώς και για το σημερινό ματς με την Προμηθέα Πάτρας (30/10, 19.00) συνεχίζεται από τα κάτωθι σημεία:

  • Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00).
  • Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr
  • Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)
  • Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).
  • Σήμερα (30/10), τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν 3 ώρες πριν την έναρξη και μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα διαθέτοντας εισιτήρια για τον αγώνα με τον Προμηθέα (19.00). Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ "Ειρήνη" και στο Parking 5.
  • Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δεν έχουν προχωρήσει στην παραλαβή της κάρτας διαρκείας τους, θα πρέπει να περάσουν από τα εκδοτήρια στην Λ.Αλεξάνδρας καθώς δεν είναι δυνατή η είσοδος χωρίς την κάρτα διαρκείας στους αγώνες της ομάδας μας.

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)"!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ