ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ραντούλιτσα: "Χειρότερη στιγμή η απόλυση του Τζόρτζεβιτς"

Ραντούλιτσα: "Χειρότερη στιγμή η απόλυση του Τζόρτζεβιτς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα μίλησε στη Novosti για όσα έζησε στον Παναθηναϊκό, τις στιγμές που δεν θα ξεχάσει ποτέ, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που ακολούθησαν τον αποκλεισμό από το Final Four.

Για πρώτη φορά μετά το φινάλε της σεζόν, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα μίλησε για τις στιγμές που έζησε στον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος σέντερ εξήγησε στη Novosti όσα πέρασε στο "τριφύλλι", εστιάζοντας στο γεγονός πως απέδωσε εξαιρετικά στη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και στον αποκλεισμό από το Final Four του Βερολίνου, που έφερε την απόλυση του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ:

Για την εθνική ομάδα της Σερβίας: " Είμαστε όλοι επαγγελματίες και ξέρουμε τις δυσκολίες του έργου. Έχουμε εξαιρετική καθοδήγηση από τους προπονητές μας και η σωστή προετοιμασία είναι δεδομένη. Δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε κάτι".

Για την πίεση που υπάρχει: " Συγκεντρωνόμαστε εδώ και αρκετά χρόνια όλα τα παιδιά, με τον κόουτς Σάσα Τζόρτζεβιτς, για να πετύχουμε πράγματα. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, τους στόχους μας και τις αντικειμενικές δυσκολίες για να φτάσουμε στο Ρίο. Δεν υπάρχει πίεση ή κάποιου είδους άγχος. Προσωπικά ανυπομονώ για να ξεκινήσει το Προολυμπιακό και περιμένω να δω τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο. Θέλουμε πολύ τη στήριξη των φιλάθλων μας".

Για το αν μίλησε με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά την απόλυσή του από τον Παναθηναϊκό: " Βρεθήκαμε στην Αθήνα, μιλήσαμε για την ομάδα, συζητήσαμε για την εθνική ομάδα. Πρόκειται για έναν σπουδαίο επαγγελματία, με τον οποίο έχω εξαιρετική συνεργασία".

Για το πως πέρασε στον Παναθηναϊκό: " Νομίζω ότι έκανα τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας μου, στο υψηλότερο επίπεδο. Μετά από ένα τραυματισμό στον αστράγαλο τον Δεκέμβριο του 2014, που με ταλαιπώρησε πολύ, ένιωθα πολύ καλά τόσο στους αγώνες όσο και στις προπονήσεις".

Για το αν το "τριφύλλι" μπορούσε να φτάσει στο Final Four: " Αυτό που μένει είναι η απογοήτευση που δεν τα καταφέραμε, γιατί όλοι πιστεύαμε πως μπορούσαμε και ήμασταν καλά προετοιμασμένοι. Αποτύχαμε όμως. Η Λαμποράλ Κούτσα έπαιξε καλύτερα και δικαίως προκρίθηκε".

Για τις μεγαλύτερες δυσκολίες της χρονιάς: " Ένιωθα καλά με τα παιχνίδια, με την προπόνηση, αλλά επίσης και σε προσωπικό επίπεδο. Σωματικά, ψυχολογικά, όλα ήταν όμορφα. Υπήρχαν όμως και δύσκολες στιγμές. Μία είναι ο αποκλεισμός από το Final Four που έφερε την απόλυση του "Σάλε" και η απώλεια του τίτλου στην Ελλάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ