ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ραντούλιτσα: "Θα είναι καλό να παίξουμε με τον Ολυμπιακό"

Ραντούλιτσα: "Θα είναι καλό να παίξουμε με τον Ολυμπιακό"

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα τόνισε πως θα ήθελε να παίξει ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Top-16 της Euroleague.

Δηλώσεις έκανε ο Σέρβος σέντερ του Παναθηναϊκού, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και ανέφερε πως θα ήθελε να ανταμώσει η ομάδα του με τον Ολυμπιακό στο Top-16 της Euroleague, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην αντίδραση που είχαν άπαντες μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

"Θα είναι καλό να παίξουμε με τον Ολυμπιακό. Όλοι ξέρουν πόσο μεγάλα παιχνίδια είναι. Το ήξερα πριν έρθω εδώ και το ξέρω ακόμη καλύτερα τώρα. Από την άλλη όμως, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μας λέει πάντα και στην εθνική και στον Παναθηναϊκό ότι παίζουμε κάθε ματς για να κερδίζουμε. Αυτό κάνουμε πάντα και φυσικά δεν κάνουμε ποτέ υπολογισμούς ή επιλογές αντιπάλων. Όποιος κι αν βρεθεί απέναντί μας, το ίδιο θέλουμε, να τον κερδίζουμε!", ανέφερε αρχικά στο "Goal" και συνέχισε για το "3 στα 3" μετά την ήττα από την Κουμπάν στο ΟΑΚΑ:

"Ξέραμε ότι δεν παίζαμε καλά και ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Όλοι οι παίκτες είναι επαγγελματίες και καλοί παίκτες και καλές προσωπικότητες. Μιλήσαμε σε συναντήσεις που είχαμε, μιλήσαμε στα αποδυτήρια και μείναμε ενωμένοι στις δύσκολες στιγμές. Αυτό είναι άλλο προτέρημα της ομάδας. Μείναμε ενωμένοι και ξεπεράσαμε τις άσχημες καταστάσεις. Όπως είχαμε πει από την αρχή, είμαστε νέα ομάδα, με νέους παίκτες, νέο προπονητή. Ακόμα μαθαίνουμε το πώς να παίζουμε μαζί. Ο προπονητής μας δίνει αυτοπεποίθηση και αυτό είναι σημαντικό. Στον δεύτερο γύρο της Euroleague και της Α1 θα είμαστε ακόμη καλύτεροι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ